בעיות בזיקפה בפעם הראשונה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות בזיקפה בפעם הראשונה
    ששון
    06/02/2012

שלום,
    אני בן 21 בריא בדר"כ. אני וחברתי (חודש וחצי ביחד) ניסיתי לקיים יחסי מין פעמיים (שנינו בתולים למרות שסיפרתי לה שהייתי עם הרבה בחורות לפניה) ובשני המקרים עמד לי במשחק המקדים והוא נפל ברגע שירדו הבגדים..
    דבר נוסף, מאז שניסינו בפעם הראשונה אני מרגיש שחלה אצלי ירידה בחשק המיני.. (הפסקתי לאונן בניגוד מוחלט לעבר).
    באוננות תמיד עמד לי אבל לרוב לא באופן רציף (עולה ויורד).
    אני מרגיש שאני נכנס למעגל כזה שכל פעם אני חושב מה יקרה אם בפעם הבא גם לא יעמוד.. ואז זה באמת זה קורה.

זהו בערך הקשר הזוגי הראשון שלי אז אני גם די בחרדה (לא רצינית אבל קיימת) מהזוגיות עצמה שאני לא רגיל להיות בה.

כמו שאני מכיר את עצמי כאחד שמתייאש ממש מהר, אם עוד כמה ניסיונות זה לא ילך אני פשוט יפסיק לנסות.
    לכן אני שוקל אולי לקחת ויאגרה או משהו בסגנון כדי לעבור את הפעם הראשונה.. (אם גם אז זה לא יצליח אני יישאר בתול לנצח לדעתי)

שווה לקחת? או להמשיך לנסות בלי?

ואם כן אז מאיפה אפשר להשיג משו כזה בלי מרשם?

תודה לעונים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בזיקפה בפעם הראשונה

ד''ר נחום זילבר
    07/02/2012

אל תתיאש ישנם רבים כמוך וזה כן ינחם אותך.פנה לפסיכוסקסולוג או לאורולוג מומחה לנושא שאל השאלות ותקבל פתרונות.אל תנסה "תרופות" מאינטרנט או פיצוציה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו