מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום,שאלה לגבי ניתוח וריקוצלהבני07/02/2012
שלום אני בן 22 יש לי וריקוצלה,אורולוג שלח אותי לבדיקת זרע והיא יצאתה לא טובה
(3 אחוז תאים תקינים,ונפח 1.4 מ''ל)
האורולוג המליץ לי לעשות ניתוח ואני ממש מתלבט:
מבחינה בריאותית לא כואב לי שום דבר וגם לא באשכים עצמם,כאילו אני מרגיש את הוריקוצלה על ידי מישוש אבל אין לי שום כאבים.
עכשיו אני רוצה לשאול אם וריקוצלה יכולה לגרום לבעיות חוץ מבנושא פוריות,ואם כן איזה בעיות?
ולגבי הפוריות:
האורולוג המליץ על ניתוח ואמר שאחרי הניתוח,איכות הזרע או שהיא תשאר כמו שהיא או שהיא תשתפר...
ואמר שאם אני לא עושה את הניתוח אז או שהאיכות תשאר כמו שהיא או שהיא תדרדר עוד יותר...
עכשיו מהבחינה של הפוריות...זה נושא שהוא לא רלוונטי בשנים הקרובות...כאילו אני לא מתכוון להביא ילדים נגיד ב8 שנים הקרובות...
אז אני רוצה לשאול בעצם מבחינת זמן כמה זה דחוף עבורי להגיע להחלטה אם לעשות ניתוח או לא...
האם כדאי לי לדחות את ההחלטה לעוד כמה שנים או שאני חייב להחליט בזמן הקרוב?.
אשמח לקבל תשובה
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי ניתוח וריקוצלה
ד''ר נחום זילבר07/02/2012אם ישנה פגיעה באיכות הזרע והאשך תחת הווריקוצלה קטן יותר מהשני רצוי לעבור ניתוח בהקדם.גם אם אין לך כאבים כעת או ההרגשה היא טובה זה אינה סיבה לדחות ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל בכל זאת..
בני08/02/2012האשך עם הוריקוצלה והאשך בלי הוריקוצלה הם דיי באותו גודל..
ואני בכל זאת מעוניין מה הדחיפות של לעבור את הניתוח?
אם אני בן 22 ואני יעבור אותו עוד 3 שנים נגיד כמה זה קריטי וכמה זה משנה?
והאם יש סכנות חוץ מבעיות פוריות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)