טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בתקופה האחרונה התחילו להופיע לי ורידים באיבר המין גם לא במצב זקפה. בימים האחרונים זה נעשה אף יותר בולט. זה מאוד מפריע לי מבחינה אסתטית וגם מפריע לי קצת בעת אוננות/קיום יחסי מין. מה עושים לגבי זה? יש לציין שאני לא מעוניין בטיפול כירורגי או משהו כזה ושסה"כ התפקוד שלי סבבה שם. אולי יש איזו משחה שיכולה לעזור לטשטש את הורידים שם? שאלה נוספת אליך: לבשתי תחתונים לוחצים על האזור בעבר. האם זה יכול לגרום לבעיות בתפקוד? האם זה אחת הסיבות להופעת הורידים או שאין קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד