קטע מוזר..

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• קטע מוזר..
    אופק
    21/02/2012

היי. אני בת 23, עם חבר שלי מזה 4 חודשים, גם הוא בן גילי. שנינו עם חשק מיני נורמטיבי לגילנו, אנחנו ידידים טובים מגיל מאוד צעיר, וגם לפני שהזוגיות שלנו נהפכה לרשמית, היינו מקיימים קשר מיני בין השאר, בשנתיים האחרונות. לא היו לו בעיות בזקפה בתקופה של עד תחילת הזוגיות ה"רשמית", מעבר לגמירה מאוד מהירה (באזור ה-2 דקות, שקישרנו אותה ללחץ\חוסר ניסיון מיני כי אני הראשונה שלו). היינו מקיימים סקס עם קונדום והכל היה בסדר..
    לפני 3 חודשים בערך, קצת אחרי שהכרזנו על היותנו זוג באופן רשמי, התכוונו לקיים יחסים עם קונדום, כהרגלנו, ולפתע הזקפה שלו ירדה. הוא מאוד נלחץ, מפני שלא חווה זאת קודם, וסיכמנו בשבילו שלא נעשה את זה עם קונדום מעתה ואילך, כי הוא "לא מסתדר איתו".
    מאז אותו יום, בכל פעם אנו מתקשים מאוד לקיים יחסים, הזקפה שלו יורדת במהירות, ושום דבר לא עוזר. הוא טוען שזה קורה לו מלחץ בשל אותה התקרית עם הקונדום- הוא אומר שכל פעם הוא חושב על זה- והוא נלחץ שוב וחוזר חלילה. בפעם האחרונה שניסינו לקיים יחסים- לא עמד לא בכלל. גם כשלרגע היתה לו זקפה והוא ניסה להחדיר- הזקפה ירדה כשהוא בתוכי. מאוד קשה לו לדבר על זה, הוא מדחיק את הבעיה וכל פעם מחדש טוען שהוא בלחץ כי הוא חושב על זה, ושפעם הבאה יהיה בסדר. הוא אומר שהוא נמשך אלי מאוד, ושהבעיה היא נטו באיבר- הוא חרמן מאוד, אך לא מצליח להעמיד.

מה יכולה להיות הסיבה? האם היא פיזית או רגשית? האם זה הגיוני שבגלל תקרית אחת הוא יאבד את הביטחון וזה יקרה לו שוב ושוב, והמצב רק יתדרדר? מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קטע מוזר..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קטע מוזר.. - תגובה

ד''ר נחום זילבר
    26/02/2012

לפי התיאור מדובר בבעיה פסיכוסקסולוגית רגשית. פנו לסקסולוג בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו