לאחר תאונת דרכים בעיה בתיפקוד המיני

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• לאחר תאונת דרכים בעיה בתיפקוד המיני
    יוסף
    08/02/2008

עברתי תאונת דרכים וניפגעתי קשה ברגליים ובגב בעיקר באגן ובפרק ירך נותחתי והחליפו את הפרק ירך למלכותי וניפגעתי גם בכול האיזור של האבר מין וההשכים והיה לי שטפי דם מרובים ונפיכות של ההשכים לאחר כשנה של שיקום הרגשתי שיש לי בעיה של זיקפה ניבדקתי והמליצו לי על כדורי ויאגרה לקחתי מספר פעמים ולא היה לי שיפור יש לי מין הרגשה שהאבר מין כאילו רדום לאחרונה המליץ לי הרופא על זריקות לתוך האבר מין ויש לי שיפור הבעיה שזה גורם לי לתסביכים עם עצמי בכול פעם שאני צריך להזריק ואני מרגיש לא טוב עם זה רציתי בבקשה לדעת עם יש עוד מה שהוא להציע מבחינה טיפולית וגם אולי טיפול נפשי שמתלווה לטיפול .רציתי לשאול גם האם יש לי סוג .של נכות מבחינת תפקודית או רפואית כאשר אני המשיך להזריק לעצמי כול החיים אודה לך מאוד באם תשיב לתשובתי תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטיפול הזריקתי לבעייה בתפקוד המיני

ד''ר נחום זילבר
    08/02/2008

יוסף,
    צר לי על הסבל שאתה מתאר אותו שהופיע אצלך לאחר תאונת הדרכים.
    מבחינת התפקוד המיני הטיפול הזריקתי הוא היעיל ביותר. אינך צריך "להרגיש לא טוב" עם הקטע של ההזרקה לפין. ברגע שלומדים להזריק היטב והרופא המומחה מראה לך איך לעשות זאת, ובנוסף לכך מתאים את המינון המתאים זוהי הדרך הטובה ביותר להינות מיחסי מין במצבך הנוכחי.

אינך צריך לחפש פתרונות אחרים, שאגב אינם קיימים (פרט לכך אם אתה חושב לעשות ניתוח השתלת תותב). יש אנשים שמזריקים לעצמם כ- 20 שנה באופן קבוע והם נהנים מיחסי מין עשירים ומספקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו