מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר תאונת דרכים בעיה בתיפקוד המינייוסף08/02/2008
עברתי תאונת דרכים וניפגעתי קשה ברגליים ובגב בעיקר באגן ובפרק ירך נותחתי והחליפו את הפרק ירך למלכותי וניפגעתי גם בכול האיזור של האבר מין וההשכים והיה לי שטפי דם מרובים ונפיכות של ההשכים לאחר כשנה של שיקום הרגשתי שיש לי בעיה של זיקפה ניבדקתי והמליצו לי על כדורי ויאגרה לקחתי מספר פעמים ולא היה לי שיפור יש לי מין הרגשה שהאבר מין כאילו רדום לאחרונה המליץ לי הרופא על זריקות לתוך האבר מין ויש לי שיפור הבעיה שזה גורם לי לתסביכים עם עצמי בכול פעם שאני צריך להזריק ואני מרגיש לא טוב עם זה רציתי בבקשה לדעת עם יש עוד מה שהוא להציע מבחינה טיפולית וגם אולי טיפול נפשי שמתלווה לטיפול .רציתי לשאול גם האם יש לי סוג .של נכות מבחינת תפקודית או רפואית כאשר אני המשיך להזריק לעצמי כול החיים אודה לך מאוד באם תשיב לתשובתי תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול הזריקתי לבעייה בתפקוד המיני
ד''ר נחום זילבר08/02/2008יוסף,
צר לי על הסבל שאתה מתאר אותו שהופיע אצלך לאחר תאונת הדרכים.
מבחינת התפקוד המיני הטיפול הזריקתי הוא היעיל ביותר. אינך צריך "להרגיש לא טוב" עם הקטע של ההזרקה לפין. ברגע שלומדים להזריק היטב והרופא המומחה מראה לך איך לעשות זאת, ובנוסף לכך מתאים את המינון המתאים זוהי הדרך הטובה ביותר להינות מיחסי מין במצבך הנוכחי.
אינך צריך לחפש פתרונות אחרים, שאגב אינם קיימים (פרט לכך אם אתה חושב לעשות ניתוח השתלת תותב). יש אנשים שמזריקים לעצמם כ- 20 שנה באופן קבוע והם נהנים מיחסי מין עשירים ומספקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)