טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. כבר מספר חודשים אני סובלת מדמוי דלקת בדרכי השתן. בעבר לקיתי הרבה בדלקות חוזרות בדרכי השתן, רק שהפעם ביצעתי את כל הבדיקות מספר פעמים, תרבית וסטיק והכל נמצא נקי. הכאבים מתגברים בלילה, בו אני הולכת הרבה לשירותים ומתחילה לסבול מכאבים כי אני מפסיקה לשתות בזמן הזה. הבעיה הזו דורשת הרבה פחות שתיה מרובה כמו שהיה עם הדלקת, אבל לפעמים אני ממש סובלת ממנה. אני מפחדת שזה יתפשט לכליות או לאגן. בנתיים קבעתי תור לאורולוג שיהיה עוד חודשיים. בנתיים אני חייבת לדעת מה זה יכול להיות אם זו לא דלקת. רציתי לדעת, האם דלקת בדרכי השתן זה אותו דבר כמו דלקת השופכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אבחנה של דלקת בדרכי שתן כוללת מהכליות עד קצה השופכה. לפי תיאור הבעיה זה יכול להיות כל דבר ולכן קשה לענות. איזה קופ"ח את חברה שאת מחכה לאורולוג כ"כ הרבה זמן? זה מאד מוזר ומתאים למדינת העולם השלישי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד