דלקת בדרכי השתן אבל ללא צמיחה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דלקת בדרכי השתן אבל ללא צמיחה
    לולי
    05/03/2012

שלום. כבר מספר חודשים אני סובלת מדמוי דלקת בדרכי השתן. בעבר לקיתי הרבה בדלקות חוזרות בדרכי השתן, רק שהפעם ביצעתי את כל הבדיקות מספר פעמים, תרבית וסטיק והכל נמצא נקי. הכאבים מתגברים בלילה, בו אני הולכת הרבה לשירותים ומתחילה לסבול מכאבים כי אני מפסיקה לשתות בזמן הזה. הבעיה הזו דורשת הרבה פחות שתיה מרובה כמו שהיה עם הדלקת, אבל לפעמים אני ממש סובלת ממנה. אני מפחדת שזה יתפשט לכליות או לאגן. בנתיים קבעתי תור לאורולוג שיהיה עוד חודשיים. בנתיים אני חייבת לדעת מה זה יכול להיות אם זו לא דלקת. רציתי לדעת, האם דלקת בדרכי השתן זה אותו דבר כמו דלקת השופכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בדרכי השתן אבל ללא צמיחה

ד''ר נחום זילבר
    06/03/2012

אבחנה של דלקת בדרכי שתן כוללת מהכליות עד קצה השופכה. לפי תיאור הבעיה זה יכול להיות כל דבר ולכן קשה לענות. איזה קופ"ח את חברה שאת מחכה לאורולוג כ"כ הרבה זמן? זה מאד מוזר ומתאים למדינת העולם השלישי!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו