מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תפקוד מינישלומי10/03/2012
היי ד"ר התפקוד המיני שלי היה בעבר 70 אחוז בערך מתוך 100 שזה אומר לא מושלם אבל עובר כמו שאומרים...לפני כשנה חבר נתן לי לנסות תכשיר שנקרא kamagra gel
במשך שנה עד היום אני משתמש בתכשיר כפעמיים בשבוע..אין לי שום תופעות לוואי ולא היו מעולם ואני תמיד מרגיש בסדר גמור שאני לוקח את זה.....זה שקיות בטעמים נוזל סמיך ששותים קצת מר..עשוי לפי מה שהבנתי מאותו חומר כמו הויאגרה...
היחסים שלי מושלמים 100 אחוז אני ואשתי מאושרים הזקפה יותר חזקה מתמיד ואפילו אני לא גומר מהר כמו לפני שנה...שאלתי היא האם אני לא פוגע בעצמי באיזה שהוא מובן זה בסדר שאמשיך להשתמש אני קונה את זה בחנות סקס 30 שקל שקית.אבל תמיד יש לי חששות מה אתה מציע לי...יש אולי משהו טבעי שיכול לעשות את אותה העבודה שמעתי על הg יגואר משהו חדש מה אתה אומר תעזור לי תציע לי שיהיה רגוע תודה ושבוע נעים סליחה על ההודעה הארוכה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקוד מיני - תגובה
ד''ר נחום זילבר11/03/2012לא מכיר מה שכתבת. אם הרוקח יוכל לענות על שאלותיך במקום שרכשת אז מצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)