טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 52 ובריאותי תקינה. לאחרונה היו לי מספר מקרים שבמהלך היחסים לאחר מספר דקות ירדה הזיקפה. במרבית המקרים הזיקפה הינה תקינה ונמשכת זמן סביר. אני רכשתי טבעת סיליקון בכדי למנוע מקרים שתהיה ירידה. אני מודע לכך שאסור להשאיר אותה זמן ממושך מחשש לנזק. בזמן ששמתי אותה היא לא הצליחה לשמור על הזיקפה שיירדה מיד. מה יכולה להיות הסיבה?. אני מניח שהלבשתי אותה אותה כפי שצריך. אני רוצה להדגיש שבמרבית המקרים (ללא טבעת) הזקפה נשמרת זמן סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד