טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לאחר בדיקת אולטרה סאונד של הכליות ושלפוחית התוצאות כדקלמן: מלאה 584 סמק ו אחר התרוקנות 250 סמק בכלייה יש הידרונפרוזיס קלה בצד ימין הערמונית בנפח 21 סמ"ק הייתי אצל אורולוג והוא נתן לי לנסות כדור אקסטרל הוא טוען שיש לי בעיה שהמוח משדר לסוגר במקום להפתח להיסגר ואין פיתרון חוץ מהכדור ואם זה לא יעזור אני הצטרך לצנטר את עצמי 4 פעמים ביום כדאי להתרוקן אחרת זה יפגע לי בכליות אני בסך הכל בן 38 ונראה לי דיי מלחיץ מה אתם אומרים (דרך אגב יש לי בעיה להשתין במקומם ציבורי והיו הרבה מצבים בהם הייתי מתאפק הרבה זמן עד שהייתי משתין ) אשמח לקבל חוות דעת נוספת גם בנוגע לכדור האקסטרל תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד