פוחד שיש לי שבר בזין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• פוחד שיש לי שבר בזין
    אורי
    25/03/2012

שלום, קוראים לי אורי ואני בן 20. אוננתי היום ומשכתי קצת את הזין ושמעתי קלאק.. האם יש סיכוי שנשבר לי הזין אני ממש פוחד שיש לי שבר. איך אני יכול לבדוק אם הוא לא נשבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוחד שיש לי שבר בזין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוחד שיש לי שבר בזין - תגובה

ד''ר אורי גור
    26/03/2012

לרוב שבר נגרם מחבלה של כיפוף ולא משיכה
    אם לא היה כאב חזק, התנפח ונגרם שטף דם (צבע סגול/כחול) - סביר שלא נגרם שבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אורי
    26/03/2012

קודם כל אני מאוד מודה לך על התשובה. היה כיפוף כלפי מטה (משיכה וכיפוף). אין לי שטף דם שנראה לעין ולא היה כאב חזק בזמן שהיה את הקליק, אבל היה רעש חזק. אין סיכוי שיש לי שטף דם שלא ניראה לעין? חשוב לי לציין שיש לי מאז אתמול כאב בינוני סביב איבר המין, וכאב באשך השמאלי ומחוץ לשק האשכים בצד שמאל. האם עדיין ניראה לך שאין לי שבר באיבר המין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודות על הפין

אורי
    26/03/2012

הסתכלתי עכשיו באיבר המין שלי וראיתי 5 נקודות ניראה לי שהן חומות כל אחת בגודל 2-3 מילימטר בערך (אין לי מושג אם הם היו שם לפני זה). 2 נקודות על העורלה והשאר על הפין עצמו. האם אלה שטפי דם? חשוב לי לציין שאוננתי היום 3 פעמים מתוך כדי לבדוק אם יעמוד לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה של הפין

אורי
    26/03/2012

האם הוא נראה לך תקין? אין שטפי דם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו