מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פוחד שיש לי שבר בזיןאורי25/03/2012
שלום, קוראים לי אורי ואני בן 20. אוננתי היום ומשכתי קצת את הזין ושמעתי קלאק.. האם יש סיכוי שנשבר לי הזין אני ממש פוחד שיש לי שבר. איך אני יכול לבדוק אם הוא לא נשבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוחד שיש לי שבר בזין - תגובה
ד''ר אורי גור26/03/2012לרוב שבר נגרם מחבלה של כיפוף ולא משיכה
אם לא היה כאב חזק, התנפח ונגרם שטף דם (צבע סגול/כחול) - סביר שלא נגרם שבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אורי26/03/2012קודם כל אני מאוד מודה לך על התשובה. היה כיפוף כלפי מטה (משיכה וכיפוף). אין לי שטף דם שנראה לעין ולא היה כאב חזק בזמן שהיה את הקליק, אבל היה רעש חזק. אין סיכוי שיש לי שטף דם שלא ניראה לעין? חשוב לי לציין שיש לי מאז אתמול כאב בינוני סביב איבר המין, וכאב באשך השמאלי ומחוץ לשק האשכים בצד שמאל. האם עדיין ניראה לך שאין לי שבר באיבר המין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות על הפין
אורי26/03/2012הסתכלתי עכשיו באיבר המין שלי וראיתי 5 נקודות ניראה לי שהן חומות כל אחת בגודל 2-3 מילימטר בערך (אין לי מושג אם הם היו שם לפני זה). 2 נקודות על העורלה והשאר על הפין עצמו. האם אלה שטפי דם? חשוב לי לציין שאוננתי היום 3 פעמים מתוך כדי לבדוק אם יעמוד לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה של הפין
אורי26/03/2012האם הוא נראה לך תקין? אין שטפי דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)