מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חשוב מאודדיאנה12/02/2008
שלום ד"ר אני בת 22 ויש לי כבר לקראת שנה דלקת בשתן שלא עוברת כבר עשיתי אולטרסטאנד ואת כול הבדיקות והייתי אצל אורולוג והוא נתן לי כדורים שעוזרים לדלקת השתן ואמר לאכול חמוציות שזה עוזר.
ואחרי שאני אסיים לשתות את כול הכדורים שאני אחכה שבועיים ואראה אם זה עוזר או לא ואז לחזור אליו.............אבל אני כבר שתיתי את כול הכדורים ואני עדיין מרגישה שאני רוצה לשירותים כול חצי שעה עד שעה ואני מיואשת כבר כי אני לא יכולה לנסוע באוטובוסים או למקום מרוחק בלי עצירה...............יש לך עוד אמצעים שיעזרו.............???
אני כבר לא יודעת מה לעשות...בתודה רבה ואשמח לתשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאנה
ד''ר נחום זילבר15/02/2008חשוב לדעת הסטוריה רפואית מפורטת מתי ובאיזה נסיבות התחילה הדלקת? כמה לויקוציטים יש בשתן? ואיזה חיידקים צמחו. בכל מקרה אם החמוציות עוזרים לך המשיכי לקחתם.
יתכן, שתצטרכי לקחת כדור אנטיביוטיקה כל ערב לאורך זמן. אם בכל זאת הדחיפות והתכיפות יימשכו תצטרכי לעבור בדיקות אורולוגיות. כגון: אורודינמיקה; ציסטוסקופיה וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)