איבר מין לא מצליח לחדור

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• איבר מין לא מצליח לחדור
    יובל
    28/04/2012

שלום,
    כאשר אני מנסה לקיים יחסים עם בת זוגתי ומנסה להחדירו לגופה. אך הפין מתעקם ולא מצליח להיכנס ואז יורד במהירות

קצת רגע על עצמי
    אני בן 35 ובפעם האחרונה שהצלחתי לבצע יחסי מין מלאים כמו שצריך היתה לפני 7 שנים (גיל 28)
    במשך 6 שנים לא היו לי מערכות יחסים ולכן לא ניסיתי לקיים יחסי מין, מה שכן אני מודה שאוננתי ודי הרבה, כמעט באופן יומיומי, לפעמים במשך שעות ובדרך כלל מנעתי מעצמי להגיע לשפיכה
    לפני כשנה וחצי הייתי במערכת יחסים ראשונה מאז גיל 28 וקרה לי המקרה שהסברתי אותו למעלה, האיבר לא הצליח לחדור (כאילו נתקל בקיר) התעקם וירד מהר
    כיום אני נמצא במערכת יחסים חדשה עם בחורה שאני מאוד אוהב והבעיה חוזרת על עצמה
    האם יש לי בעיה אורולוגית שנובעת מאוננות יתר ? או מאוננות ארוכה ללא גמירה במשך זמן של שנים?
    האם גרמתי לעצמי נזק בכך?
    האם הבעיה נובעת מכושר גופני לקוי?
    או האם הבעיה היא יותר פסיכולוגית הנגרמת עקב חוסר ביטחון ומחשבות רבות מדי על התפקוד או חוסר התפקוד שלי בזמן יחסי המין?

מיותר לציין שהמצב מתסכל ביותר ולא מובן לי איך מדוע האיבר לא מצליח לחדור ולהיכנס לאיבר המין הנשי.

אשמח לעזרה
    יובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבר מין לא מצליח לחדור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבר מין לא מצליח לחדור - תגובה

ד''ר אורי גור
    29/04/2012

קרוב לודאי שרוב הבעיה מקורה בראשך.
    מציע לפנות ולהתייעץ אם הבעיות נמשכות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו