טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בן 21 ויש לי בעיות זקפה כבר כמה שנים. אנ ימצליח להגיע לזקפה חלקית ולקבל אורגזמה ולגמור, אבל כבר שנים אני מרגיש שהזקפה לא חזקה, הפין לא עומד ממש כמו פעם ואפילו האורך כבר לא כמו פעם, לפי המדידה היום אני 16 סמ, פעם הייתי 17.5.זה בערך התחיל לפני 3 שנים. חשבתי שזה בגלל שהייתי שמן(לדעתי התחיל בתקופה שממש העליתי במשקל )אבל אחרי שהורדתי 40 קילו הבעיה לא נפטרה והמשיכה. אני לא חושב שזאת בעיה פסיכולוגית.
בכל מקרה אני מצרף תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תשמע גבר אני קטין בן 17 עוד כמה ימים יש לי יומלדת 18. אני חרמן רצח על גברים אני גבוה ומסוקס אני מגלח את הישבן הוא מאוד חלק ואני מכניס בו דילדו של 15 סנטיט אני מאוד ישמח להרגיש את הזין הגדול שלך בתוכי שלי תפנה אליי באימיייל בשביל להפגש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד