כאב באשך ימין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאב באשך ימין
    און
    12/05/2007

שלום ד"ר. שמי און ואני עוד חודש בן 17. כשקמתי היום(שבת) מיששתי את האשך הימיני, וגיליתי מין כאב. רקע: באשך ימין יש לי ורידים נפוחים(יכול להיות וריקוצלה?), שהיום בבוקר הרגשתי שהם התנפחו יותר מהרגיל ועכשיו הם יותר נפוחים מהרגיל. כמו כן, אני חושב שמיקומם קצת השתנה- בעבר הוריד הנפוח היה בצד ימין של האשך אבל היום הוא ממש מעל האשך. נכנסתי מעט לפאניקה כאשר קראתי ברשת שיכול להיות שהאשך הסתובב וזה יכול לגרום לנמק(האם יכול להיות שזה המצב?) יש לציין שאתמול בערב רצתי כהרגלי 4 ק"מ. באופן כללי שאני יושב או עומד לא כואב לי, אלא רק שאי נוגע מתחת לאשך הימני(זה מין כאב דלקתי). שאלתי היא -יכול להיות שהורידים שינו את מקומם וזה גורם לכאב? ונניח שמדובר בוריקוצלה, האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו? איך ניתן לדעת אם האשך הסתובב? כמו שציינתי כואב לי רק שאני נוגע בחלק התחתון של אשך ימין או שאני מנענע את שק האשכים(הבנתי שבמקרה של פיתול האשך מדובר בכאבים עזים). בחלק מקרה יש לי צו ראשוןבקרוב ואני מניח ששם יבדקו את עניין האשכים..היתי מעוניין לשמוע את חוות דעתך....אני עמוס מאד בבגרויות כרגע ולכן אני לא יכול לפנות לרופא בימים הקרובים...תתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב באשך ימין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

און
    12/05/2007

האם יכול להיות שמדובר בסיבוב האשך ?(הדבר שיכול לגרום לנמק)??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך 2

און
    12/05/2007

אוקיי ,כרגע לא כואב לי (אולי טיפה כשאני נוגע). האשכים ניראים רגיל, ולא אדומים. האם זה מסמל שהכל בסדר?... או שכבר פיספסתי את ההזדמנות להציל את האשך?? האם בסיבסוב האשך, הכאבים עזים ונמשכים כל הזמן(כאמור אצלי לא כואב כרגע).?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב באשך ימין

ד''ר נחום זילבר
    16/05/2007

לכל 3 השאלות ששאלת ישנה תשובה אחת: בדיקה ע"י רופא אורולוג.
    נדיר שיש וריקוצלה מצד ימין. אשך שהסתובב וגרם לנזק הכאבים ימשכו זמן רב. יתכן, והיה סבוב קל של האשך שחזר מיד למקומו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו