בדיקת אורודינמיקה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בדיקת אורודינמיקה
    אסף
    30/05/2012

שלום רב, אני גבר בן 27 סובל כבר המון זמן מבעיות בשתן שמתבטאות בזרם חלש מאוד, תהליך ההתקרונות לוקח לי המון זמן ומצריך ממני הרבה ריכוז. לאחר בדיוקת US דרכי השתן, בטן ואפילו ציסטוסקופיה- הכל יצא תקין. לאחר בדיקת flow+rest שיצאה לא תקינה הוחלט לשלוח אותי לבדיקת אורודינמיקה. ביצעתי את הבדיקה ואלו הנתונים שקיבלתי: 1. עקומת השתנה ראשונה שטוחה אולם ללא שארית שתן. 2. נפח כיס השתן תקין (343 סמ"ק). 3. בזמן מילוי כיס השתן, אין עליית לחצים פתלוגית, ואין בתכווצויות לא רצוניות. 4. תחושה תקינה. 5. אין דלף של שתן בזמן המילוי. 6. הענות כיס השתן תקינה. 7. כיס השתן יציב. 8. במבחן P/F לאחר הססנות ניכרת מפתח לחצים חסימתיים משמעותיים עם עקומה שטוחה וללא שארית שתן. אין לי מושג מה משמעות הנתונים הללו, אשמח אם תוכלו לתת לי את חוות דעתכם המקצועית. אגב, עדיין לא הייתי אצל האורולוג עם התשובות יש לי תור לעוד מספר ימים. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת אורודינמיקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע אני לא זכיתי גם לתשובה?

אסף
    01/06/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר זילבר אני אשמח להתייחסותך...?

אסף
    01/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת אורודינמיקה - תגובה

ד''ר אורי גור
    18/06/2012

הבדיקה האורודינמית מצביעה על חסימה
    לדבריך אפשרות זו נשללה בציסטוסקופיה ?!
    תיתכן חסימה תפקודית
    פנה לאורולוג לקבלת טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה ד"ר גור, למעשה

אסף
    19/06/2012

כבר הייתי אצל האורולוג והוא נתן לי את הכדורים אומניק אוקאס 0.4. תוכל לומר לי מתי הם אמורים להשפיע? אני לוקח אותם כבר כשבועיים ולא רואה שום שינוי..?
    אגב, הוא אמר לי לקחת אותם במשך 4 חודשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו