בעייה מולדת?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעייה מולדת?
    ג'ונתן
    18/02/2008

שלום רב ד"ר.אני בחור בשנות ה-20,ייתכן ואני סובל מאיפוצנציה מולדת?האם קיימת כזאת?
    מגיל צעיר אני מאונן אך לא "בשיטה הרגילה" אלא ע"י החזקת האיבר ושיפשופו על הירך.
    האיבר גדל מאוד באקט אך איני יודע אם הוא נחשב "קשה".על כל פנים צורתו כבננה כאשר הכיפה גדולה מאוד והחלק עבה יותר מהחלק הקרוב לעצם.בנוסף לאחר שהאיבר מתמלא בדם אני כאילו מפעיל שריר ויכול להזיזו מעט אך לאחר זמן קצר מאוד הוא נחלש,רק אם אני מחזיק אותו הוא נשאר בגודל הנכון...אם אני מנסה ליישר אותו זה כואב מעט וכאילו שישנם גידים בחלקו התחתון
    ייתכן וצורת האוננות מגיל צעיר גרמה לנזק?בלתי הפיך?או שאכן מדובר באימפו' מולדת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה מולדת?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ונתן

ד''ר נחום זילבר
    18/02/2008

אין אימפוטנציה מולדת.
    יתכן, שבזמן האוננות גרמת נזק לפין ואז נוצרה עקמת-בננה וכו'.
    בכל אופן, יש לך זקפה ואז אין לך אימפוטנציה.
    אם בעתיד בעת קיום יחסי מין יהיו כאבים יהיה עליך לטפל בכך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

גונתן
    20/02/2008

תודה רבה על תגובתך.ראשית לא הבנתי אם לא קיימת בכלל בעולם הרפואה תופעה של אימפוטנציה מולדת?או שלפי הנתונים שתיארתי לך אתה מעריך כי אין זה כך במקרה שלי?ב'.מתנצל על "הניג'וז" אבל רק להבהרה צורת הפין בשעת האוננות כבננה אך כלפי מטה.ובמידה ואני מפסיק לכמה רגעים נחלש לגמרי..יש לי וריד עבה מאוד באיבר ,ייתכן שישנה בעיה איתו?יתכן וישנה דליפה?מכוון שמעולם לא הייתה לי "זקפה" כפי שצריכה להיות..
    אודה לתגובתך לגבי אילו בדיקות צריך לבצע..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'ונתן

ד''ר נחום זילבר
    20/02/2008

אין אין-אונות מלידה. הבדיקה שתועיל לך NPT-RIGISCAN

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו