טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן 33, מזה חודשיים וחצי אני סובל מהרגשה של חוסר התרוקנות לאחר מתן שתן, לאחר שאני מתאפק חצי שעה-שעה התופעה בדר"כ עוברת עד למתן שתן הבא וכך חוזר חלילה, כמו כן התופעה משתנה כל יום בחומרתה, בימים שאני עסוק אני כמעט ולא סובל. לא היו לי הפרשות או צריבות בשתן במהלך כל התקופה. עשיתי פעמיים בדיקות שתן כללית+תרבית, בדיקת אולטרסאונד, בדיקת STD-PCR 7 למחלות מין, כל הבדיקות יצאו תקינות וללא ממצאים. ממה זה נובע ומה ניתן לעשות כדי להיפתר מהתופעה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד