בעייה מתמשכת..

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעייה מתמשכת..
    נדב
    21/07/2012

לפני כ5 שנים נמצאו בלוטות לימפה מוגדלות במפשעות בוצעה ברור כירורגי ואולטרסאונד שיצא בלוטות מוגדלות במרקם תקין רופא הכירורג אמר שאין מה לדאוג הכל בסדר . לאחר כשנה בצעתי שוב אולטרה סאונד והרופא אמר שהכל בסדר הציין שבזמן זה לא היו לי כאבים או סימנים מיוחדים. בשנה וחצי האחרונות התחילו לי כאבי שריריםברגלים וכאבים במפשעות כמו דקירות באזור הלימפה שלא נמצא שום סיבה אורטופדית . ובחצי שנה האחרונה זה השיא התחיל לי כאבי גב תחתון בטן תחתונה צריבה לאחר השתן רגישות באזור האשכים וכאבי שרירים שיורדים מהאגן ובנוסף כאבי גרון שהיית אצל אורולוג שאבחן פרוסטיטיס נתן לי דוקסילין 14 *2 שעזר מאוד שנגמרו הכדורים נתן ציפרוקסין 21*2 500 שלא עזר כלל הציין שבצעתי pcr שתן מחלות מין תקין תרבית שתן תקין תרבית זרע נמצאו ליקוציטים 8-10 וארוציטים 1-0 פלורה רגילה של השופכה שתן לכללית צמיחה דלה מעורבת מלפני חצי שנה רופאת המשפחה לא אמרה שום דבר בנידון. בצעתי גם אולטרה סאונד אשכים ודרכי שתן ללא ממצאה מיוחד וסיטי פרוטוקול אבנים. אשמח לקבל חוות דעתך איך להמשיך את הבירור אני נורא סובל תודה מראש ואם תוכל להמליץ לי עם רופאים באזור הצפון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה מתמשכת..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרט נוסף

נדב
    21/07/2012

אני בן 24

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעייה מתמשכת.. - תגובה

ד''ר אורי גור
    23/07/2012

לא כל התלונות קשורות דווקא בבעיה אורולוגית
    התייעץ עם רופא המשפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו