שלום אשמח לקבל עזרה דחיפות במתן שתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שלום אשמח לקבל עזרה דחיפות במתן שתן
    מודאג מאוד =<
    31/07/2012

אני בן 23 בריא בד&quot;כ ...לפני כשנה בערך התחילה אצלי בעיה של דחיפות במתן שתן, משהו כמו פעם בשעה שעתיים (פעם הייתי יכול לעשות פעם ביום ולא היה מפריע לי...), מה גם שהתחילה אצלי תופעה של ליחה חומצית בגרון כל הזמן...אני לא יודע אם זה בכלל קשור :/... אבל מה שעוד יותר מטריד אותי זה שביומיים האחרונים אני לא ישן בלילה כי כל 5 דקות אני צריך להשתין , אני מגיע לשירותים ומוציא משהו כמו 20 מ&quot;ל של שתן...שזה כלום, אני לא מבין מה יש לי ולמה זה קורה, אני לא מצליח להירדם כי כל 5~10 דקות יש לי דחף לתת שתן...אני מאוד מפחד מזה, אני רק רוצה לציין שאין במשפחה שום עבר למחלות תורשתיות ומבדיקה באינטרנט מצאתי כמה אפשרויות דלקת בשתן (לא שורף לי או צורב והשתן בצבע לבן ככה שאני לא יודע...) סכרת (אין שום מחלה תורשתית במשפחה...אני מאוד מקווה שזה לא זה =[) אבנים בכליות(אין לי מושג איך לאבחן את זה בעצמי אבל זו גם אפשרות) והכי גרוע סרטן...שמזה אני הכי מפחד! אני רוצה לציין שאני סטודנט במשרה מלאה (טכניון) וזמן בקושי ויש לי, אני מאוד חושש לפספס לימודים אפילו בשביל בדיקות והייתי מאוד שמח לקבל כאן חוות דעת ועזרה איך לטפל בבעיה? ומה רוב הסיכויים שהבעיה הזו? תודה !!! מצטער על החפירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אשמח לקבל עזרה דחיפות במתן שתן - תגובה

ד''ר אורי גור
    09/08/2012

עליך לפנות לרופא לבצע בדיקות שם + שתן ואולי סונר
    לאחר מכן ניתן לנסות טיפול תרופתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובל מזה כבר מעל 7 שנים רצופות

ג.
    21/09/2012

תחושות קבועות של לחץ/בעירה/מיחושים בשופכה ובאזור בטן תחתונה, שעושות גם תחושה הדומה לצורך להשתין (אליה למדתי להתרגל ולהבחין בינה לבין התחושה האמיתית, כאשר השלפוחית מלאה), שפגע לי מאוד באיכות החיים וכמובן גם באיכות השינה (מתעורר מהגירויים האלה לפחות פעם בשעה בממוצע). לצערי לרפואה אין מענה לזה (עברתי כמעט כל בדיקה מוכרת שאתה מעלה בדעתך של מערכת השתן עם השנים כדי לשלול בעיות מוכרות שונות). יש רק מינוח כללי שלא מועיל בשם &quot;סינדרום כאב כרוני באגן&quot; (CPPS). הלוואי ומחקרים מכוונים או אחרים כבדרך אגב יעזרו, בינתיים השלמתי עם זה שאצטרך לחיות עם זה. מסתגלים איכשהו. איכות החיים נפגעת דרמטית, אבל ככה זה. צריך איכשהו לחיות כך שזה לא ישלוט בך. לפחות לא כל/רוב הזמן. מקווה עבורך שאצלך הסימפטומים הדומים נובעים ממשהו אחר, אקוטי שאפשר להצביע עליו ולטפל בו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו