מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת שתן...או לא?אדם08/08/2012
רציתי להתחיל בלציין שמסיבות כאלה ואחרות יש לי ערלה ובת זוג עם נטיה לפטריה באיבר המין. כבר קרה לי פעמיים פטריה באיבר מין שתמיד טופלה ביעילות על ידי משחה רלוונטית. לפני כחודשיים קיימתי יחסים לא מוגנים עם מישהי שטענה שנבדקה למחלות מין אך מעבר לכך לא ידוע לי... שבועיים אחרי,התחיל אצלי תחושת גירוד בכניסה לשופכה,תחושה שבד"כ מזוהה אצלי עם הפטריה,אז התחלתי טיפול במשחה. נראה היה שהאדמומיות סביב השופכה התחילה להיעלם אך תחושה מוזרה התחילה להופיעה במעלה הפין (פנימה) עד אשר התחלתי להרגיש צורך לשתן אפילו כשכמעט לא היה שתן. הלכתי לאורולוג ששלח אותי לבדיקות שתן בה נמצא כי יש לי 500 Leucocytes . מה שמעיד על דלקת בגוף,אך האורולוג אמר שזה כנראה מחלת מין ושלח אותי לרופאת מין. רופאת המין בחנה אותי ונתנה לי כדורים נגד פטריה ומשחה.כמו כן בדיקות לסיפיליס ואיידס. עברו שבועיים,לקחתי שני כדורים ונראה שהסימנים החיצוניים נעלמו ואפילו התחושות בעת הטלת שתן השתפרו פלאים,רק מדי פעם עוד הרגשתי לחץ להטיל שתן. עשיתי בדיקת שתן נוספת לביקורת אך בה התגלה שLeucocytes עדיין על 500 בנוסף לכך Mucous עלה מ+ ל+++ וחלבונים וכדוריות דם אדומות התווספו גם כן בכמויות של כמה עשרות. במשך כל הזמן,לא חוויתי "הפרשות" מהפין כפי שהן מתוארות בכל התסמינים של מחלות המין באינטרנט. אנא עזור לי,מה יכול להיות הדבר?האם זה יכול להיות מחלת מין?אם כן,איזו? אם לא,מה זה כן יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה? עצה?
אדם09/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)