דלקת שתן...או לא?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דלקת שתן...או לא?
    אדם
    08/08/2012

רציתי להתחיל בלציין שמסיבות כאלה ואחרות יש לי ערלה ובת זוג עם נטיה לפטריה באיבר המין. כבר קרה לי פעמיים פטריה באיבר מין שתמיד טופלה ביעילות על ידי משחה רלוונטית. לפני כחודשיים קיימתי יחסים לא מוגנים עם מישהי שטענה שנבדקה למחלות מין אך מעבר לכך לא ידוע לי... שבועיים אחרי,התחיל אצלי תחושת גירוד בכניסה לשופכה,תחושה שבד"כ מזוהה אצלי עם הפטריה,אז התחלתי טיפול במשחה. נראה היה שהאדמומיות סביב השופכה התחילה להיעלם אך תחושה מוזרה התחילה להופיעה במעלה הפין (פנימה) עד אשר התחלתי להרגיש צורך לשתן אפילו כשכמעט לא היה שתן. הלכתי לאורולוג ששלח אותי לבדיקות שתן בה נמצא כי יש לי 500 Leucocytes . מה שמעיד על דלקת בגוף,אך האורולוג אמר שזה כנראה מחלת מין ושלח אותי לרופאת מין. רופאת המין בחנה אותי ונתנה לי כדורים נגד פטריה ומשחה.כמו כן בדיקות לסיפיליס ואיידס. עברו שבועיים,לקחתי שני כדורים ונראה שהסימנים החיצוניים נעלמו ואפילו התחושות בעת הטלת שתן השתפרו פלאים,רק מדי פעם עוד הרגשתי לחץ להטיל שתן. עשיתי בדיקת שתן נוספת לביקורת אך בה התגלה שLeucocytes עדיין על 500 בנוסף לכך Mucous עלה מ+ ל+++ וחלבונים וכדוריות דם אדומות התווספו גם כן בכמויות של כמה עשרות. במשך כל הזמן,לא חוויתי "הפרשות" מהפין כפי שהן מתוארות בכל התסמינים של מחלות המין באינטרנט. אנא עזור לי,מה יכול להיות הדבר?האם זה יכול להיות מחלת מין?אם כן,איזו? אם לא,מה זה כן יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת שתן...או לא?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה? עצה?

אדם
    09/08/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו