שפיכה מהירה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שפיכה מהירה
    חסוי
    25/02/2008

ד"ר נחום זלבר שלום רב!
    אני ובעלי אנשים דתיים , הוא בן 39 ואני בת 30 ,אנו שומרים כשבועיים נידה, לכן יוצא לנו לקיים יחסי מין במשך שבועיים, כאשר מתוכם אנו מקיימים פעמים בשבוע , הוא טוען שהוא עייף מהעבודה, הוא עובד הרבה שעות. בפעמיים האלו, הוא גומר מהר מאוד ואני לא מסופקת כלל, הדבר גורם לוויכוחים ולמריבות כל הזמן וכתוצאה מכך אנחנו לא מדברים הרבה זמן. וכל אחד בצד שלו.
    בקשתי ממנו שילך לטיפול, אך הוא מסרב בתוקף, אני חושבת על פרידה.
    אני לא יודעת מה לעשות, כי ברור לי שהמצב כך לא יכול להמשך ואני מבחינתי מבזבזת את הזמן שלי איתו.
    שאלה נוספת שקשורה, האם בגלל העובדה שאנו לא מקיימים יחסי מין הרבה, גורמת לשפיכה מוקדמת ?.
    אנא החזר לי תשובה בהקדם
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מהירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסוי/חסויה

ד''ר נחום זילבר
    26/02/2008

את כותבת מתוך כאב לב ואני מבין אותך. ישנם הרבה זוגות גם לא שומרי נידה שמצבם דומה. האשה הצעירה דוחפת לטיפול והגבר מתחמק בתירוצים שונים ומסרב לפנות לרופא. אפשר לעזור גם בשיפור הזקפה וגם בהשהיית הפליטה ובנוסף לכך לגרום לבת להנות יות4 מיחסי המין. הראי לבעלך את תשובתי והשהי לזמן מה את רעיונות הפרידה. בגלל מין לא נפרדים אלא מחפשים שיפור ושינוי. מצבו ומצבכם יכול להשתפר במאמץ לא רב. המשיכי בדרכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה- שפיכה מהירה

חסוי
    27/02/2008

ד"ר נחום זלבר שלום.
    ראשית, תודה על תגובתך, איני יכולה להראות לבעלי את תגובתך, מאחר והוא אינו יודע שפניתי בכלל לרופא מומחה, בכל אופן, האם אתה מטפל בבעיה של שפיכה מהירה ? האם ניתן לקבוע אצלך תור דרך רשת מרפאת און ? ואיפה נמצאת מרפאה זו ? אנחנו גרים במעלות.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי

ד''ר נחום זילבר
    29/02/2008

כוונתי בתשובה הייתה שתשוחחי איתו על הנושא ולעודד אותך כדי שתחליטו ביחד על שיחה בנושא עם גורם חיצוני.
    זה אחד הנושאים האורולוגיים/סקסולוגיים בהם אני מטפל.
    המרפאה הקרובה אליכם נמצאת בחיפה. התקשרו מכל טלפון 1-800-888-999 ותקבלו תור והסבר איך להגיע למרפאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו