טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
איבר המין שלי מאוד נוטה לצד ימין במיוחד בזמן זקפה. השאלה שלי האם זה אמור להפריע לי לקיים יחסי מין? שמעתי שיש ניתוחים ליישור הפין אבל ניתוח כזה מאוד מפחיד אותי ואני מעדיף להימנע ממנו, אבל מצד שני גם לא רוצה להימנע מיחסי מין. האם יש דרכים אחרות לטפל בבעיה מלבד ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מידת חומרת העקמת ומידת הסתגלותך יקבעו אם יפריע לקיום יחסים אין פתרון אחר מלבד ניתוח ניתוח יבוצע רק אם תחליט שמפריע/צפוי להפריע. אין מדובר בניתוח המבוצע מסיבה קוסמטית- אלא תפקודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד