מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יכול להיות שהפכתי לעצמי את האשך..שי25/09/2012
כבר שבוע אני מרגיש כמו כאב בין הרגל לאשך ימין ולפעמים מעל האשכים בצד ימין.. שכבתי במיטה ופשוט הפכתי לעצמי את האשך עם היד.. לא היו שום כאבים ולא תחושות אחרות.. פשוט הרגשה רגילה נורמלית. זה הגיוני שלא הרגשתי שום כאב? והאם יש סיכון כשהאשך מתהפך לא מסתובב (תסביב האשך) פשוט מתהפך? זה הגיוני מבחינה פיזית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
חסוי26/09/2012שלום גם לי זה ליפעמים קורא כאילו האשך נופל כלפי מטה וצריך לסובב אותו בחזרבה לימקומו אני מחכה לתשובה שלך כי גם לי זה ליפעמים קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פשוט הפכתי את האשך..
שי26/09/2012לא היה כאב באותו רגע וגם לא יום למחרת.. פשוט תחושה של אי נוחות אני צריך חוות דעת יש לי תור לאורולוג רק בעוד שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי
חסוי26/09/2012אני מחכה לתשובה שיתנו לך כאן בפורם
וגם אני מקווה שהיה לך בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מקווה גם בשבילך!
שי27/09/2012רק בריאות אמן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שהפכתי לעצמי את האשך.. - תגובה
ד''ר ירון ארליך27/09/2012האשך יכול להסתובב על צירו מצב שנקרא תסביב אשך. תסביב אשך פוגע באספקת הדם לאשך ואף עשוי לגרום לנזק בלתי הפיך במידה ואינו מטופל בזמן. לעומת זאת היפוך אשך שבו הקוטב העליון הופך תחתון ולהפך אינו מסוכן והאשך מיד חוזר למצבו הטבעי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי תודה רבה דוקטור
חסוי27/09/2012זה גם באמת מה שקורה לי ליפעמים שהחלק העלין של ראש יותרת האשך נופל כלפי מטה וזנב יותרת האשך כלפי מעלה אבל זה מיסתדר בחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הוא נשאר במצב הפוך קבוע ?
שי27/09/2012הוא לא נמצא באותה תנוחה כמו שהיה מקודם.. יש בזה סיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)