מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מוטרד תקופה ממושכת..שלום27/02/2008
ד"ר שלום!אני בן 24 מעולם לא פניתי לרופא,גם כי שיכנעתי את עצמי שזה בסדר מדברים שקראתי כאן אבל אני חייב לשאול.אם אפשר אני אשתמש בהקצנה שאולי באיזשהו אופן לא תהיה נאה ולמרות שבאמת כך המצב.אשך ימין שלי רגיש למגע מעט ובגודל אפשר לומר של זית לעומת אשך שמאל שהוא פשוט ענק וחסין לעומתו ונראה ששום דבר לא "יזיז" לו.שאלתי היא האם זה חמור?ממה זה יכול לנבוע?אני רוצה להוסיף שמאז ומתמיד זה היה כך,אמנם אני לא בטוח בקשר לרגישות אך כן לגודל.תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום המוטרד
ד''ר נחום זילבר29/02/2008כפי הנראה, האשך הימני אצלך עבר תהליך דלקתי או ניווני ולכן הוא רגיש ומכווץ.
בדיקת סונר אשכים תצביע על מבנה אשך וצורתו ולאחר מכן המשך להיות במעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותו מוטרד
שלום01/03/2008תודה דוקטור,אני רוצה לחזק את ידיך ולומר שאתה עוסק במלאכת קודש-ממש ככה.אף פעם לא יכולתי לפנות למישהו ואתה נותן לי את התשובות,שוב תודה מקרב לב!
אם יורשה לי,אני עוד רוצה לדלות עוד מידע בקשר לזה..מה ההמשך טיפול בדבר כזה?זה פוגע בפוריות באיזושהי דרך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמוטרד, תודה רבה
ד''ר נחום זילבר02/03/2008כמו שציינתי לעיל אין צורך בטיפול עכשוי. עליך להיות במעקב של סונר אשכים כל חצי שנה -שנה.
רק אם האשך השני פגוע אז תהיה פגיעה בפוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)