מוטרד תקופה ממושכת..

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• מוטרד תקופה ממושכת..
    שלום
    27/02/2008

ד"ר שלום!אני בן 24 מעולם לא פניתי לרופא,גם כי שיכנעתי את עצמי שזה בסדר מדברים שקראתי כאן אבל אני חייב לשאול.אם אפשר אני אשתמש בהקצנה שאולי באיזשהו אופן לא תהיה נאה ולמרות שבאמת כך המצב.אשך ימין שלי רגיש למגע מעט ובגודל אפשר לומר של זית לעומת אשך שמאל שהוא פשוט ענק וחסין לעומתו ונראה ששום דבר לא "יזיז" לו.שאלתי היא האם זה חמור?ממה זה יכול לנבוע?אני רוצה להוסיף שמאז ומתמיד זה היה כך,אמנם אני לא בטוח בקשר לרגישות אך כן לגודל.תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוטרד תקופה ממושכת..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום המוטרד

ד''ר נחום זילבר
    29/02/2008

כפי הנראה, האשך הימני אצלך עבר תהליך דלקתי או ניווני ולכן הוא רגיש ומכווץ.
    בדיקת סונר אשכים תצביע על מבנה אשך וצורתו ולאחר מכן המשך להיות במעקב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותו מוטרד

שלום
    01/03/2008

תודה דוקטור,אני רוצה לחזק את ידיך ולומר שאתה עוסק במלאכת קודש-ממש ככה.אף פעם לא יכולתי לפנות למישהו ואתה נותן לי את התשובות,שוב תודה מקרב לב!
    אם יורשה לי,אני עוד רוצה לדלות עוד מידע בקשר לזה..מה ההמשך טיפול בדבר כזה?זה פוגע בפוריות באיזושהי דרך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למוטרד, תודה רבה

ד''ר נחום זילבר
    02/03/2008

כמו שציינתי לעיל אין צורך בטיפול עכשוי. עליך להיות במעקב של סונר אשכים כל חצי שנה -שנה.
    רק אם האשך השני פגוע אז תהיה פגיעה בפוריות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו