מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נערחסוי27/09/2012
הייפעם בשנה אני מבקר אצל אורולוג לבדיקה שיגרתית ליפעמים מבצע אולטרסאונד
אורולוג אצר לי שיש לי ציסטות ביותרות האשכים אני גם ירגשתי אותם כמו גולות קטנות
ורופא אמר לי שיותרת האשך זה צינור ארוך מאוד שמכווץ וציסטה היא חלק מימנו וגם עים הוא יגע עים המיספריים הכי עדינות הוא יכול ליפגוע בצינור הזרע ככה שלא נוגעים בציסטות וגם זה חלק מהשכבות המיקרונית של האפידידימיס
עוד משהוא גם לי היה את ההיפוך הזה של האך כלפי מטה שהראש של יותרת האשך היה למטה והזנב כלפי מעלה אבל כמו שאתה אמרת זה חוזר לעצמו ואני באמת על ידי סיבוב קל הרמתי אותו למעלה לימקומו
האים אין להיכנס מיזה לפחד או חרדה
כי ליפני עוד מאת שנתיים היה לי תסביב ועים כאבים חדים ואני לאט לאט היחזרתי וסידרתי את האשך לימקו ואורולוג אמר לי
שעשיתי בחוכמה ולא צריך לביכנס לחרדות זה יכול ליהות גם משהוא חד פעמי
אני הולך לביקורת אשכים רק ביגלל שיש לי מיקרוקלציפיקיות שזה
היסתיידיות אבנים באשכים והרוםפא אמר לי שזה לא אמור להטריד אותי
או להפריע לי ושזה לא גורם לשום דבר ושאין בזה שום סיכון האים באמת נכון תודה
חוץ מיזה האורולךוג אמר שגודל ומירקם אשכיי בריא תקין וכול המערכת בריאה ותקינה ברוך ה' לא הידרוצלה ולא ווירוקצלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נער - תגובה
ד''ר ירון ארליך27/09/2012תמשיך במעקב של אורולוג
נשמע שהכל בסדר ואין מה לדאוג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)