מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מספר בעיותחייל מודאג28/09/2012
שלום דוקטור יש מספר בעיות שמדאיגות אותי ואני ואני ממש אודה לך אם תוכל לענות לי עליהן כי אני מודאג מאוד
אני חייל בן 20 , וכשהיתי בחטיבת הביניים קיבלתי מכה חזקה מאוד באשכים, רק כעבור שנה נדלקה לי נורה אדומה בנושא והלכתי לרופא שעשה לי בדיקה של מישוש האשכים בלבד ואמר שניתן לעשות בדיקה מקיפה יותר אך היא כוללת קרינה , ולא רציתי
בשנה האחרונה תוקפות אותי חרדות שבאות בתקופות לגבי אותה מכה (שהיתה ממש ממש חזקה) וחשבתי להיבדק שוב, האם נשקפת סכנה לפוריות?
שאלה שניה דוקטור, בזמן האחרון אני מרגיש מעין עיקצוצים כאלה באשכים, כמו תחושת אי נוחות, ולפעמים כשאני קם בבוקר הם כואבים (אחת לשבוע) ובכללי האשך השמאלי נראה לי גדול יותר, זה נורמלי? כדאי להיבדק?
חוץ מיזה, כשאני מגיע הביתה יוצא לי לאונן או לקיים יחסי מין בתדירות של כפעמיים-שלוש ביום למשך היומיים-שלושה שאני בבית, ורק כשאני חוזר הזקפה שלי ממש חזקה ובפעמים הבאות הזקפה חלשה, היא כ70% וכמות הזרע קטנה יותר, האם יש לי סיבה לדאגה?
אני מצטער על אורך השאלות ואודה לך אם תוכל לענת לי עליהן
דבר אחרון, ממש חשוב לי עניין הפרטיות ואני מפחד שזה ירשם בתיקים שלי בצבא
יש אפשרות ללכת לרופא אזרחי? יש רופאים לעניינים האלה בצבא? האם רצוי להיבדק בכלל?
תודה רבה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי לציין
חייל מודאג28/09/2012שחכתי לציין האם יש אפשרות שהעקצוצים ותחושת אי הנוחות לפרקים באשכים יכולה להיות פסיכולוגית כיוון שעניין המכה שקיבלתי באשכים מציק לי הרבה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר בעיות - תגובה
ד''ר ירון ארליך30/09/2012כדאי להבדק ע"י רופא. עליך לפנות אל רופא היחידה שישקול הפניה לאורלוג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)