מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מצליח להשפריץרון27/02/2008
אני בן 22
מתי שאני גומר, זה 3 חודשים
אני לא מצליח להשפריץ את הזרע, תמיד זה יוצא מטפטף.
הייתי אצל אורולוג עשיתי בדיקות, אומרים לי שהכל תקין,
אבל התוצאה זה שאני לא מצליח להשפריץ,
1} מה עושים דוקטור?
האם זה בלתי הפיך?
2} מהם המניעים העקריים שבשבילם דרושה השפרצה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רון
ד''ר נחום זילבר29/02/2008יש לבדוק את הערמונית ושלפוחיות הזרע. יתכן, ויש מצב דלקתי הגורם לזרע שלא יפלט כ"יריה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך?
רון03/03/2008דוקטור,
שאתה אומר יש לבדוק את הערמונית ושלפוחית הזרע, כדי לראות אם יש שם דלקת,
אז איך קוראים לבדיקות האלה? ,
והאם אני צריך לבקש אותם מאורולוג או מרופא אחר ?
ואם יש דלקת זה ניתן לפיתרון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
ד''ר נחום זילבר04/03/2008בד"כ הרופא המטפל בנושאים אלה הוא האורולוג. פנה אליו בשנית והוא ייתיחס לתלונותיך ושאלותיך בהקשר למה שכתבתי לך בתשובתי הקודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם
רון04/03/2008בבדיקת דם לא מצאו אצלי כלום.
האם יכול להיות להיות לי דלקת בארמונית או בשלפוחיות הזרע
ולא רואים את זה בבדיקת הדם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדן
ד''ר נחום זילבר08/03/2008כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרבית זרע
רון14/03/2008הלכתי לאורולוג הוא נתן לי לעשות בדיקת תרבכית זרע
עשיתי את הבדיקה
יצא תרבית שלילית
האם עדיין יכול להיות שיש לי דלקת בערמונית או בשלפוחיות הזרע ?
ואם כן איך בודקים את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
ד''ר נחום זילבר14/03/2008כן. לפי התאור שנתת בראשונה, יתכן ויש דלקת.
בצע US טראנסרקטאלי ואז אזור שלפוחיות הזרע והערמונית ייראו היטב וניתן יהיה לומר האם יש דלקת באזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעמת עניין
רון27/03/2008ד"ר אני דיברתי עם האורולוג שלי והוא
אמר שנבצע את מה שהמלצת
נבצע את ה US טראנסרקטאלי
הוא אמר שיחדירו לי לחור של הישבן צינור וכך יבדקו,
רציתי לאמת איתך שלבדיקה הזו התכוונת , שלא יהיו לי טעיות
שלא סתם יכניסו לי ככה משהוא לישבן מדובר בישבן שלי .
אז השאלה האם הבדיקה היא החדרת צינוןר לישבן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
ד''ר נחום זילבר01/04/2008הרופא שלך מבין היטב והסביר לך נכון כל דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריקוצלה
רון15/04/2008בהמשך שאלה חשובה ,
עשו לי בדיקות רנטגן לאשכים
מצאו משמאל וריקוצלה ברוחב עד 0.45 ס"מ
1} האם זה משפיע לי לרעה על איכות הזרע ?
2} האם מספיק שיהיה לי את הוריקוצלה הזו כדי שאני לא אצליח להשפריץ את הזרע ?
3} יש קשר בין זה שהזרע שלי יוצא מטפטף ולא משפריץ בעת הגמירה בעקבות הוריקוצלה 0.45 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריקוצלה
ד''ר נחום זילבר22/04/2008רון וריקוצלה ברוחב שכזה יכול להשפיע על איכות הזרע . אין קשר בין וריקוצלה, איכות הזרע לבין צורת פליטת הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיגלים
רון28/04/2008ביגלל בעיית אי השפרצת הזרע שלי,
אני מתאמן על שריר ה PC {קיגלים} מזה חודשיים כבר
בתקווה שהזרע יצא בהשפרצה ולא בטפטוף .
השאלה שלי היא, האם בזמן שאני מתאמן על הקיגלים שזה קיבוץ השריר , אני בעצם מרחיב לעצמי את הורידים שבאזור האשך, וכך יוצר מצב שהוריקוצלה שלי הולכת וגודלת בעקבות הקיגלים ?
עוד שאלה היא, האם וריקוצלה
הוריד המורחב, הולך וגדל עם השנים , או שהוא נשאר כמו שהוא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
ד''ר נחום זילבר28/04/2008כיווץ שריר אינו משפיע על וריקוצלה. לעיתים הוריקוצלה מתרחב עם השנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)