כאבים באיבר המין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאבים באיבר המין
    מתי כהן
    28/02/2008

מיזה כ חודשיים יש לי כאבים במתן שתן באשכים צריבה באיבר המין.תכיפות במתן שתן.וכאבים באזור הבטן התחתונה. האורולוג עשה לי בדיקה בבלוטת הערמונית ובדיקות שתן שגילו שיש לי זיהום חיצוני. לאחר טיפול במשך כחודש עי 4 סוגים שונים של אנטיביוטיקה הבעיה לא ניפתרה .בוצעה בדיקה של ליזר באיבר המין. הבדיקה גילתה הצרות של צינור השופכה.הרופא דיבר על 2 סוגים של ניתוח .אחד קל יותר שבו יבוצע חיתוך והשני מורכב יותר עי כירוג פלסטי של הסרת החלק הנגוע. לאחר הבדיקה היתה הטבה של חודש אבל בימים אלו הבעיות חזרו כולל כאבי בטן תחתונה. אבקשכם ליידע אותי לגבי פיתרונות אפשריים במתן טיפול הולם לבעיתי זו. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באיבר המין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי

ד''ר נחום זילבר
    29/02/2008

לא ברור לי מהי בדיקת "ליזר באבר המין". האם אבחנו אצלך היצרות בשופכה באזור מוגדר? או מצאו דלקת בשופכה ובערמונית?
    ציין בדיוק את האבחנה שנרשם במכתב הסיכום ואוכל לענות לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדר

מתי כהן
    02/03/2008

הבדיקה נקראת צציסקופיה והרופא איבחן היצרות בצינור השופכה -קרוב לכיפה אני חושב.אין לי אבחנה כתובה ממנו. כמו כן הוא נתן לי עוד מס בדיקות-אולטרסאונד כליות וכיס שתן.בדיקות שתן ודם ובדיקה שמודדת את מהירות ההשתנה עי מחשב.מטופל עכשיו באנטיביוטיקה-ציפרודקס למשך שבוע פעמיים ביום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי

ד''ר נחום זילבר
    02/03/2008

עכשיו זה ברור יותר. עשית ציסטוסקופיה שהנה הסתכלות ישירה לשופכה ולכיס השתן. אם זו היצרות קרוב לכיפה כדבריך אזי הטיפול של חיתוך בסכין חשמלית של האזור המוצר הוא היעיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו