טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ד"ר שלום רב, הנני גבר בן 32. לפני כשלוש שנים גילו אצלי אבן בכליה השמאלית בגודל 4 מ"מ. האבן היתה ממוקמת במיקום שהצריך ניתוח שנראה לי ששמו הוא אורטרוסקופיות URS. המיקום היה ביציאה מהכליה השמאלית לכיוון שלפוחית השתן. כעת לצערי אחרי כשלוש שנים חזרו לי הכאבים וגילו לי 2 אבנים בכליה השמאלית. להלן הממצאים מאולטרה סאונד: בגביע עליון הודגמה אבן בקוטר 0.4 ס"מ. הודגמה הרחבה בינונית של מערכת מאספת. הודגמה הרחבת אורטר פרוקסימלי עד 1.0 ס"מ, הודגמה אבן בקוטר 0.6 ס"מ באורטר שמאלי.
ברצוני לשאול האם אני צריך לעבור שוב ניתוח או האם ניתן לבצע ריסוק אבנים חוץ גופי. אני מאוד מודאג ופוחד מניתוחים. האם חובה לעבור ניתוח? תודה רבה, עדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הצורך בניתוח תלוי במספר גורמים כמיקום האבן גודלה ועד כמה היא גורמת לכאבים. לפי הנתונים שהצגת סבירות גבוהה שתזדקק לניתוח. עליך לפנות לאורולוג בהקדם בברהכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד