מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בזיקפהרועי26/10/2012
פירסמתי את ההודעה הזו לפני מעל שבוע ולא קיבלתי התייחסות והנושא הזה ממז בוער לי לכן החלטתי לפרסם פעם נוספת הפעם בצירוף תמונות- אנא התייחסותכם הטובה!
שלום,
יש לי בעיה כבר זמן רב שמציקה לי... אני שם לה שהפין שלי במצב זיקפה לא קשה מספיק. כאילו הוא קשה מספיק בשביל חדירה (אני מניח), אבל בהחלט לא מספיק. הוא עדיין מאוד גמיש ואפשר לשחק איתו למעלה למטה בכל תנוחה אפשרית וגם שאני נוגע בי אני מרגיש שהוא לא קשה מספיק.
השוותי את האיבר שלי עם של כמה חברים אחרים והם אמרו לי שזה באמת מרגיש להם שהוא לא קשה מספיק. אצלם לדוגמה זה היה כמעט בלתי אפשרי להזיז אותו למעלה או למטה, וגם במרגש הוא הרגיש לי הרבה יותר קשה.
למה זה? האם אפשר לטפל בזה בדרך טבעית? כאילו בבית? תרגילים? אוכל מסוים??
אגב, אני בן 21.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעניין אותי לדעת איך הצלחת לשכנע
מריה30/10/2012את חבריך להתפשט ולגעת להם באיבר.
בכל אופן, היה לי אקס שאיבר מינו מזכיר את שלך.
זה בסדר ותקין לדעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בזיקפה - תגובה
ד''ר אורי גור03/11/2012לי התמונה נראית בסדר גמור
אולי קצת עקמת קלה כלפי מטה לא צפוי להפריע
אין תרגילים או מזון שיכולים לשפר.
אולי עייפות משפיעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רועי06/11/2012אכן אני עובד המון שעות במהלך היום וישן לא יותר מ4-5 שעות בלילה...
יכול שזה גורם משפיע על הזיקפה שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)