הייי

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• הייי
    חסויי
    30/10/2012

היי אני נער בן 17 עוד מאת
    ויש לי ציסטות ביותרות האשכים גם בימין וגם בישמאל
    ורופא אורולוג אמר לי שזה שום דבר ושזה בס''הכ שק שפירי שהוא חלק מיצינור יותרת האשך
    ושאסור להסיר את זה בניתוח כי זה בעצם חלק מהצינור של הובלת הזרע ואסור לקחת כזה סיכון
    והוא אמר לי שזה לא פוגע בפוריות ולא ביכלום
    אבל אני מרגיש שזה דיי גודל אני בטוח שאים אני יבצע שוב פעם אולטרסאונד אז בתשובות הרופא באמת יגיד לי שהציסטות יותר גדלו
    הוא אמר לי שזה ביכלל לא צריך להטריד אותי
    והוא אמר לי לבוא אליו לביקרות פעם בשנה כי יש לי מיקרוקלציפיקיות באשכים כמו נקודות 'סיד' ככה הוא קורא לזה נקודות שניראות לבנות באולטרסאונד והוא אמר לי שזה גם לא פוגע בפוריות ושלהמון אנשים יש את זה וזה לא גורם לשום בעיה
    חוץ מיזה הוא אמר לי שאין לי שום בעיה קלינית
    לא ווירקוצלה ולא הידרוצלה האשכים בגודל ומירקם תקין ובגודל תקין לגילי יותרות האשכים גם הוא בדק ומישש גם את יותרות האשכים והכניס את האצבע שלו כלפי מעלה לכיון הבטן
    ואפילו בדק את המיפרקים במיפשעה ואמר לי שאין לי שום בעיה ושהכול תקין איתי ובסדר ופשוט להגיע לביקרות פעם בנה עים סרט צילום של אוטרסאונד חדש
    האים אני יכול לחיהות רגוע והאים אני צריך ליקבוע טור חדש או שאני יכול לקחת את הזמן עד אחרי תקופת חנוכה ?
    הכוונה זה לא חוף אפשר ללכת אל האורולוג רק אחרי חנוכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הייי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייי - תגובה

ד''ר נחום זילבר
    04/11/2012

כלום לא דחוף בנושא שתיארת. מעקב לאחר חנוכה זה בסדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו