מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היייחסויי30/10/2012
היי אני נער בן 17 עוד מאת
ויש לי ציסטות ביותרות האשכים גם בימין וגם בישמאל
ורופא אורולוג אמר לי שזה שום דבר ושזה בס''הכ שק שפירי שהוא חלק מיצינור יותרת האשך
ושאסור להסיר את זה בניתוח כי זה בעצם חלק מהצינור של הובלת הזרע ואסור לקחת כזה סיכון
והוא אמר לי שזה לא פוגע בפוריות ולא ביכלום
אבל אני מרגיש שזה דיי גודל אני בטוח שאים אני יבצע שוב פעם אולטרסאונד אז בתשובות הרופא באמת יגיד לי שהציסטות יותר גדלו
הוא אמר לי שזה ביכלל לא צריך להטריד אותי
והוא אמר לי לבוא אליו לביקרות פעם בשנה כי יש לי מיקרוקלציפיקיות באשכים כמו נקודות 'סיד' ככה הוא קורא לזה נקודות שניראות לבנות באולטרסאונד והוא אמר לי שזה גם לא פוגע בפוריות ושלהמון אנשים יש את זה וזה לא גורם לשום בעיה
חוץ מיזה הוא אמר לי שאין לי שום בעיה קלינית
לא ווירקוצלה ולא הידרוצלה האשכים בגודל ומירקם תקין ובגודל תקין לגילי יותרות האשכים גם הוא בדק ומישש גם את יותרות האשכים והכניס את האצבע שלו כלפי מעלה לכיון הבטן
ואפילו בדק את המיפרקים במיפשעה ואמר לי שאין לי שום בעיה ושהכול תקין איתי ובסדר ופשוט להגיע לביקרות פעם בנה עים סרט צילום של אוטרסאונד חדש
האים אני יכול לחיהות רגוע והאים אני צריך ליקבוע טור חדש או שאני יכול לקחת את הזמן עד אחרי תקופת חנוכה ?
הכוונה זה לא חוף אפשר ללכת אל האורולוג רק אחרי חנוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייי - תגובה
ד''ר נחום זילבר04/11/2012כלום לא דחוף בנושא שתיארת. מעקב לאחר חנוכה זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)