סיבה לנטילת תרופה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• סיבה לנטילת תרופה
    ארגמון
    04/11/2012

שלום לכם: הייתי רוצה להבין משהו: לפני כחודש אושפזתי בבית חולים בגלל דלקת שלפוחית השתן בצורה כל כך חריפה שלא יכולתי לתת שתן. לפני הדלקת לא היו לי בעיות עצירת שתן . אחרי הטיפול בדלקת קיבלתי תרופה בשם אומאניק אוקאסיס 0.4 והכל בסדר עם השתן כמו שהיה לפני הדלקת. בבדיקת ערמוניות שעשו לי נקבע שאמנם הערמוניות קצת גדולות אבל לא במידה רצינית. השאלה שלי למה אם כך אני חייב לקחת את התרופה? ההיגיון שלי אומר שאם הדלקת הסתיימה אז חזר המצב הנורמלי של יציאת שתן. אני שאלתי את האורולוג מה יקרה אם לא אטול את התרופה ותשובתו שעצירת השתן עלולה לחזור. לסיכום השאלה שלי למה ליטול את התרופה ולמה אי נטילתה יגרום שוב לעצירת שתן ? בתודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיבה לנטילת תרופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיבה לנטילת תרופה - תגובה

ד''ר נחום זילבר
    04/11/2012

כנראה האורולוג משער שיש קשר בין הערמונית המפריעה לזרם השתן ולדלקת ממנה סבלת לפני חודש. פרט לכך שאל את רופאך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור

ארגמון
    05/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו