מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב חד חזק במתן שתן, דליפה אחרי מתןאשך20/11/2012
(בן 28 בריא בד"כ)
שתי בעיות:
1. לעתים רחוקות, במהלך מתן שתן, בעיקר לקראת סופו כאשר מפעילים את השרירים שבאיזור הפריניאום (אותם שרירים שמרפים כדי להתחיל להשתין ומכווצים כדי להחזיק את השתן בפנים), אני חש לפתע כאב חזק מאוד וחד בפרינאום, הכאב יכול להפיל אותי לרצפה מרוב חוזק, אך תוך מספר שניות הוא חולף.
2. בדרך כלל לאחר מתן שתן יש דליפה, אף אם ניערתי היטב (והמאמץ לנער היטב ולהוציא את כל השתן עלול לגרום לכאב שתואר בסעיף הקודם), יש כמות לא מבוטלת שמחכה לדלוף בדיוק אחרי שאני לובש שוב את המכנסיים והתחתונים (ואם אינני לובש תחתונים, הכמות תהיה כפולה ומכופלת, כאילו כדי להכעיס). זה מטריד.
שתי הבעיות לא חמורות מאוד אך מטרידות. בדקתי, וממה שקראתי, אין לי סימפומים נוספים כלשהם של דלקת כלשהי באיזור או בערמונית (אין תכיפות או עצירוּת במתן שתן), ובכל זאת מתיאורי סימפטומים זה נראה שעשוי להיות קשור איכשהו לEpididymitis. עוד אציין שאני סובל מבעיות אלה מזה זמן רב מאוד, אולי מהילדות או מגיל ההתבגרות, אינני בטוח. עם זאת, סבלתי לא פעם בחיי מדלקות (מדבקות...) בדרכי השתן. האם יתכן שהבעיה הכרונית אך הלא-חמורה עשויה להצביע על בעיה אחרת? האם כדאי להיבדק? האם אפשר בכלל לבדוק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו כן
אשך20/11/2012אחרי שראיתי את ההודעה שתחתיי נזכרתי שאני סובל לעתים גם מוריקוצלה. החשד לאפידידימיטיס מתגבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב חד חזק במתן שתן, דליפה אחרי מתן - תגובה
ד''ר ירון ארליך24/11/2012מספר סיבות יכולות לגרום לכאבים בהשתנה ודליפה בסיום ההשתנה אני מציע לפנות לאורולוג להתיעצות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)