מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עקמת הפיןיהודה05/03/2008
שלום, אני בן 65 ועד לא מזמן די פעיל מבחינה מינית. לפני כשנה התחלתי לחוש כאבים בפין בזמן יחסי מין. זה נמשך כשלושה חודשים. לאחר מכן הכאב נעלם אך נוצרה עקימות בפין והזיקפה גם אינה שלמה מאז. כמובן שזה מפריע בעת יחסי מין. שאלתי היא מה אפשר לעשות בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודה
ד''ר נחום זילבר08/03/2008אם העקמת גורמת לכאבים בעת מגע מיני האפשורות היחידה היא ניתוח. אולם, אם אין כאב אזי יש לטפל בשיפור הזקפה ולחזור ליחסי מין כבראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת הפין
יהודה17/04/2008בהמשך לתשובתך, איך מטפלים בשיפור הזקפה במקרה שלי? הייתה לי זקפה תקינה לפני העקמת.
כיום היא אינה שלמה ואין לי כאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהודה
ד''ר נחום זילבר22/04/2008צריך קודם לאבחן את הסיבות לבעיות הזקפה. צריך לבדוק את העקמת בהקשר למגע מיני. אחר כך ניתן יהיה לטפל במידה והבעיה היא פיסיולוגית - באמצעים תרופתיים כגון: כדורים או זריקות. אם הבעיה היא הורמונאלית ייתכן אז טיפול בעזרת משחת אנדרוג'ל, או כל בעיה אחרת שימצאו בבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת הפין
יהודה26/08/2008ביקרתי אצל אורולוג והוא איבחן שבר בפין וכתוצאה מכך גם העקימות החדשה, והפין גם התקצר. לדברי זה קרה בזמן יחסי מין. הוא לא ממליץ על ניתוח כי לדבריו הסיכוי לתיקון המצב הוא קטן ביותר. מכיוון שגם הזיקפה היא כיון חלשה יותר הוא המליץ על ויאגרה או טיפול אחר מאותו סוג. האם יש אפשרות בכל זאת להתערבות כירורגית עם סיכויים טובים לתיקון המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהודה
ד''ר נחום זילבר29/08/2008כן. ניתוח יתקן את העקמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)