וריקוצלה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• וריקוצלה
    אוסנת
    01/12/2012

שלום.
    בעלי בן 38 אובחן לאחרונה שסובל מוריקוצלה משני צדדים בדרגה בינונית. בבדיקת זרע נמצא ירידה ניכרת באיכותו. יש לציין שיש לי 4 הריונות טבעיות . מתוכם 2 הפלות לידה אחד בקיסרי ועוד לידה "שקטה" בשבוע 40. אני מנסה שנתיים להרות אך ללא הצלחה. חודש שעבר היתחלתי טיפול ראשון ב IVF. ככל הנראה הצליח אך הריון לא תקין אני צריכה לעבור הפסקת הריון. אנני רוצה לעבור שוב טיפולי פוריות רציתי לנסות בדרך טבעית. השאלה שלי היא האם ניתן לעשות תיקון ניתוחי לוריקוצלה, והאם זה יעזור? בקרנו אצל אורולוג בפריון הגבר שאמר לנו שהקופה לא מממנת את הניתוח המיקרו שניתן לפתור את הבעיה הזאת וזה מאוד יקר ללא הישתתפות של הקופה. מה ניתן לעשות. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וריקוצלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וריקוצלה - תגובה

ד''ר נחום זילבר
    03/12/2012

פנו לאורולוג בקופה שאם ימצא שמדובר בווריקוצלה משמאל יפנה אותכם לניתוח שגרתי ומוכר של קשירת וריד ספרמטי במסגרת הקופה ועל חשבונה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו