טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ד"ר . אני בן 63 ונמצא במעקב אצל אורולוג מאז גיל 50 . ביצעתי בדיקת אולטרה סאונד לפני מספר ימים והנה התוצאה : מימדים של פפרוסטטה : 3.8X4X3.3 . שארית שתן : 290 CC . יש לציין שלפני 4 שנים השארית שתן שלי היתה 320CC אך הפרוסטטה היתה פחות מוגדלת אך לא הרבה (איני זוכר כעט את המימדים ) . האם אומר שבמימדים כאלה עושים כבר ניתוח ? יש לציין שאני קם בלילה מספר פעמים לעשות פיפי . זה מתפלג בין פעמיים לחמש פעמים . לפי המימדים האם נראה לך שכבר צריך לרוץ לניתוח או שאפשר להמתין עם זה ולהמשיך לקחת אומניק . התחלתי כרגע עם דאודרט +ציפרו ואני חייב לציין שיפור משמעותי , איני קם בלילה כמו שקמתי מקודם ואם כן אז מקסימום פעמיים , והזרם ממש השתפר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד