בעיה בזקפה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיה בזקפה
    יצחקי
    07/12/2012

בן 21 לפני שנה היו לי כמה לילות שלא נירדמתי בהם ואז גילתי שאין לי זקפה נכנסתי מכך ללחץ ודיכאון והיה לי במשך 8 חודשים מצב נפשי לא טוב בכלל במשך כל התקופה ועד עכשיו לא נתקלתי אפילו בזקפה אחת מלאה כמו פעם אם כי 80% יש לי אם אני מביא את עצמי לגירוי ההיתי אצל רופא שבדק אותי בפין ושלח אותי לבדיקות דם שיצאו תקינות ואמר שזה ניראה פסיכולוגי לא ניסתי שום כדור עוד שאלותי הם: 1 לפי הסיפור מה יכול להיות הבעיה אם זה התחיל לי מלילה אחד? 2 אם הבעיה פסכולוגית ויאגרה תיצר אצלי זקפה? 3 בלילות ואף לפעמים בבוקר מצאתי את עצמי אם זקפה כ85% אך אף פעם לא מלאה ואם הבעיה נפשית אז למה ין זקפות בוקר? מחילה על השאלה אני מתוסכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזקפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בזקפה - תגובה

ד''ר נחום זילבר
    20/12/2012

ראשית אל תהיה מתוסכל זה קורה לגברים צעירים. שנית יש גוף רפואי פסיכולוגי סקסולוגי הנקרא אית"ם ישנם שם פסיכו סקסולוגים טובים שיוכלו לעזור לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יצחקי
    24/01/2013

אבל לך מה נירא שהבעיה שלי??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו