ריבוי במתן שתן כבר שלושה שבועות

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ריבוי במתן שתן כבר שלושה שבועות
    אנונימי
    20/12/2012

שלום, כבר שלושה שבועות אני מתלונן על ריבוי במתן שתן. אני בן 18. בהתחלה הייתי הולך להתרוקן כל חצי שעה-שעה. הלכתי לעשות בדיקות שתן ותרבית והן יצאו שליליות. הרופא אמר לי לחכות ולחזור אם הבעיה תחזור. שבוע אחרי אותו ביקור אצל הרופא הבעיה עברה. כעבור 4 ימים הבעיה שוב חזרה רק שהפעם תדירות ההשתנה הייתה כל שעתיים-שלוש והתחלתי להרגיש גם צריבה לפני, תוך כדי ואחרי ההשתנה. ניגשתי שוב לרופא, עשיתי עוד בדיקת שתן שיצאה שלילית וקיבלתי לבלוע כדורי uroprynie במשך 3 ימים. השאלה שלי היא האם יכול להיות שמדובר אולי בפצע בפין (זה יכול להסביר את ההשתנה הדחופה)? האם זו יכולה להיות דלקת בדרכי השתן? חשוב לציין שבמשך כל הזמן הזה יש לי תחושה של אי התרוקנות מלאה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה בבקשה ד"ר

אנונימי
    28/12/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריבוי במתן שתן כבר שלושה שבועות - תגובה

ד''ר ירון ארליך
    28/12/2012

התלונות יכולות להצביע על דלקת. לא בכל דלקת התרבית חיובית. אם התלונות נמשכות פנה לאורולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו