טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 57 בריא לא נוטל תרופות ,במשך תקופה אני מרגיש לחץ להשתין חזק אולם בהטלת השתן ,אין כמעט זרם ,לפעמים לא יוצא כלום בהתחלה ורק אחר כך לאט לאט השתן. מתחיל לצאת ,לפעמים זה קורה בתדירות גבוהה של שעה אחרי שעה למרות שלא שתיתי כלום במרווח הזמן ,מצד שני לפעמים אני מרגיש צורך להשתין והכל בסדר ,זרם נורמלי ובלי לחץ.לפעמים בלילה אני יכול לקום מספר פעמים להשתין ולפעמים אף פעם.התיפקוד המיני שלי תקין וסדיר . לפני כשנתיים עברתי הדמיה של הארמונית וכל דרכי השתן והכל היה תקין גם הפ ס אי היה בסדר. המצב די מסתכל . מה אני אמור לעשות ומה זה יכול להיות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד