בעיה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיה
    .....
    07/03/2008

בימים האחרונים אני מרגיש שהפין שלי לא עומד, כאילו חסר לו כוח. ניסיתי להתחרמן מפורנו וכאלה וזה לא ממש עבד. דימוי מתאים יהיה כאילו שהבטריה שלו חלשה. העניין הוא שאני לא מבוגר, אני רק בן 19 ווזה די מדאיג אותי, עד כה לא היה בעיה כזו. התפתחתי יחסית מאוחר ולמעשה אני עדיין מתפתח, אז אולי זה קשור.
    מה אתם אומרים? יש לי סיבה לדאגה? לא התנסיתי בפעילות מינית עד כה אבל לא היו לי בעיות שכאלה. אני די מפחד. בנוסף אני במסגרת צבאית ורוצה לפגוש מומחה: כשאני יילך לרופא היחידה, איזה רופא מומחה לבקש שמתעסק בבעיות מהסוג הזה? אשמח גם לבקש את סוג הרופא מבלי לספר יותר מידי על הבעיה, זה לא כל כך נעים לי והאמת די מדאיג.

אשמח מאוד לקבל תשובה מרגיעה ואם אפשר - האם יש איזשהם דברים שאפשר לעשות בלי לגשת לרופא, על חשבון עצמי, מה מומלץ לעשות? איך אפשר לבדוק את חומרת הבעיה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה

ד''ר נחום זילבר
    09/03/2008

שים לב אם מופיעה אצלך זקפת בוקר או זקפה בזמן אוננות. אם התשובה חיובית, אזי אתה בסדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזקפה שמופיעה

.....
    12/03/2008

היא לא מספיק חזקה - כלומר האיבר מתעבה ומתארך, אך הוא לא עומד חזק ובזכות עצמו. קבעתי תור לאורולוג אבל יש עוד זמן, אני קצת פחות מודאג אבל אני מאוד מקווה שזה ייעלם לחלוטין ולא תהיה לי שום בעיה בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזקפה

ד''ר נחום זילבר
    12/03/2008

אין בעיה מקווה בשבילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה ממשיכה, מה אפשר לעשות? :(

.....
    15/03/2008

לאיזה בדיקות האורולוג יפנה אותי? יש לי רק עוד כשבועיים תור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה ממשיכה

ד''ר נחום זילבר
    19/03/2008

האורולוג יפנה אותך לבדיקות דם, הכוללות הורמונים. כמו כן, ביצוע NPT בהמשך ינסה טיפול תרופתי או אם יהיה צורך טסט זריקתי לפין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו