טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סובל מזה כשנה מכאבים פנימים עמומים באיזור הבטן התחתונה, צד ימין בין הטבור למותן ומטה. עשיתי בדיקת שתן של 24 שעות, ואולטרה סאונד, ונמצא בכלייה הימנית חול. לפי הוראת רופא המשפחה אני שותה המון. הכאבים ממשיכים, ואני מרגיש שהם מקרינים מאיזור המותן לכוון השתן או צינורות הזרע., האם המימצאים מסבירים את הכאבים, או שעלי לערוך בדיקות נוספות? אציין כי הכאבים הם קלים, ויכולים להיעלם ולחזור, אבל מופיעים עם בחילה קלה. אין לי חום, ואני יכול לתפקד, רק אני לא רגוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד