מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה חשובהה! בנוגע למחלת ערמוניתמאור12/03/2008
יצא לי לשמוע על תרופה למחלה שקשורה לערמונית, התרופה נקראת אבודרט, דוטס וכל מיני שמות.. בעיקר אבודרט.
לפי מה שאומרים היא גם מונעת התקרחות.
השאלה האם התרופה יכולה להזיק למי שלוקח אותה ואין לו בעיה בערמונית, והוא לוקח רק בגלל הנשירה. אני אישית משתמש בפרופסיה שלא מועילה כבר יותר משנה ואני שוקל להפסיק.
אני יודע שאתה לא מתעסק בנושא נשירה שמשתייך לעור וכד' אבל בגלל שהתרופה "אבודרט" קשורה לאורולוגיה חשבתי שאולי שמעת משהו בעניין.
מאוד מקווה שתוכל לתת לי תשובה ואת דעתך בעניין או להפנות אותי לגורם שיוכל לעזור לי.
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאור
ד''ר נחום זילבר13/03/2008אבודרט ופרופסיה - מוצאם מאותה תרופה שניתנה לפני כ 20 שנה בארה"ב.
לא הייתי ממליץ לך לקחת אבודרט לטיפול בהתקרחות גם אם הפרופסיה לא עוזרת לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול לפרט למה? סיבה בריאותית...
מאור14/03/2008מסיבה בריאותית שיכולה להזיק או שפשוט מהניסיון שלך היא לא תעזור?
ומה העצה שלך בקשר לפרופסיה להפסיק? המלצה לטיפול אחר
תודה רב בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאור
ד''ר נחום זילבר14/03/2008אבודרט מיועדת לטיפול בבעיות במתן השתן הנובעות מהגדלת הערמונית. לתרופה זו - כמו לתרופות אחרות - יש תופעות לוואי והיא אינה רצויה לשימוש לכל מטרה אחרת.
לגבי פרופסיה, אם אתה מרגיש נוח איתה והיא ממלאת את צפיותיך ואין תופעות לוואי אזי המשך לקחתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)