שאלה חשובהה! בנוגע למחלת ערמונית

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובהה! בנוגע למחלת ערמונית
    מאור
    12/03/2008

יצא לי לשמוע על תרופה למחלה שקשורה לערמונית, התרופה נקראת אבודרט, דוטס וכל מיני שמות.. בעיקר אבודרט.
    לפי מה שאומרים היא גם מונעת התקרחות.
    השאלה האם התרופה יכולה להזיק למי שלוקח אותה ואין לו בעיה בערמונית, והוא לוקח רק בגלל הנשירה. אני אישית משתמש בפרופסיה שלא מועילה כבר יותר משנה ואני שוקל להפסיק.
    אני יודע שאתה לא מתעסק בנושא נשירה שמשתייך לעור וכד' אבל בגלל שהתרופה "אבודרט" קשורה לאורולוגיה חשבתי שאולי שמעת משהו בעניין.

מאוד מקווה שתוכל לתת לי תשובה ואת דעתך בעניין או להפנות אותי לגורם שיוכל לעזור לי.

בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאור

ד''ר נחום זילבר
    13/03/2008

אבודרט ופרופסיה - מוצאם מאותה תרופה שניתנה לפני כ 20 שנה בארה"ב.
    לא הייתי ממליץ לך לקחת אבודרט לטיפול בהתקרחות גם אם הפרופסיה לא עוזרת לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יכול לפרט למה? סיבה בריאותית...

מאור
    14/03/2008

מסיבה בריאותית שיכולה להזיק או שפשוט מהניסיון שלך היא לא תעזור?
    ומה העצה שלך בקשר לפרופסיה להפסיק? המלצה לטיפול אחר

תודה רב בכל מקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאור

ד''ר נחום זילבר
    14/03/2008

אבודרט מיועדת לטיפול בבעיות במתן השתן הנובעות מהגדלת הערמונית. לתרופה זו - כמו לתרופות אחרות - יש תופעות לוואי והיא אינה רצויה לשימוש לכל מטרה אחרת.
    לגבי פרופסיה, אם אתה מרגיש נוח איתה והיא ממלאת את צפיותיך ואין תופעות לוואי אזי המשך לקחתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו