מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וריקוצלהאביב07/03/2013
אני בן 25 ואני בריא...בגיל 17 בערך בצו ראשון לגיוס איבחנו אצלי וריקוצלה...עד עכשיו לא עשיתי ניתוח של זה משום שמגיל 17 עד עכשיו אז אין לי בכלל כאבים ואני לא מרגיש כלום...לפי מה שזכור לי זו דרגה קלה של וריקוצלה...האם אני חייב לעבור את הניתוח אפילו אם אין לי תחושה של אי נוחות ואין כאבים?...מה יקרה אם אני לא אעבור את הניתוח?...האם אני אהיה עקר או חס וחלילה וריקוצלה זה משהו שיכול להוביל לסרטן האשכים או סרטן אחר כלשהו?...והאם עכשיו כשיש לי וריקוצלה אז בעצם אם אני מקיים יחסי מין עם בחורה אז היא לא תוכל להיכנס להריון? מי שיש לו וריקוצלה לא יכול להביא ילדים לעולם בכלל ב-100 אחוז?...אשמח אם תענו לי על הכל ותעשו לי סדר בדברים...תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר אחרון
אביב07/03/2013אם לא מטפלים בוריקוצלה אז זה יכול להוביל לסרטן אשכים או סרטן הערמונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריקוצלה - תגובה
ד''ר ירון ארליך09/03/2013במרבית המקרים וריקוצל אינו גורם לבעיה בפוריות ואין שום קשר לסרטן האשכים.
אני מציע לפנות לאורולוג ולהבדק והוא יוכל להמליץ לך על ניתוח במידה ויש בכך צורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אחרונה בבקשה
אביב10/03/2013וריקוצלה לא גורמת לסרטן האשכים או סרטן הערמונית?...לא הבנתי לפי תשובתך פשוט...אשמח אם רק תענה לי על זה...תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אביב12/03/2013?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אחרונה בבקשה - תגובה
ד''ר ירון ארליך15/03/2013אין קשר לסרטן האשכים או הערמונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)