מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים מתמשכים באשךברגמן10/03/2013
שלום
אני בן 23 , במהלך שירותי הצבאי כלוחם התחילו לי כאבים באשך השמאלי (ב 0.1% מהזמן גם בימני) הופנתי לכמה בדיקות אולטרא סאונד ולא נמצאו סימנים לבקע ודאי,בנוסף נמצאה אצלי וריקוצלה דרגה 2 (מרקם תקין) אך נאמר לי שלא סביר שזה הגורם לכאבים (במיוחד אם הם עזים לפעמים) האשך כאב לי באותה מידה גם בתקופת הבדיקה הראשונה שבא הוריקוצלה היתה בדרגה 1.
נשלחתי גם לשתי בדיקות זרע שנמצא תקין לחלוטין.
לאחרונה השתחררתי מהצבא והתחלתי לשחות אך אחרי השחייה כואב לי במשך כיום האשך השמאלי (לרוב לא בזמן השחייה).
כאשר אני מפעיל לחץ תוך בטני אני מרגיש משהו באשך,כמעט תמיד בדיוק באותה נקודה (מאחורה למעלה) ולרוב הכאב מופיע ברגע שבו אני מרפה.
בשנה האחרונה זה הגיע למצב שמלחץ מתון בשירותים או משיעול חזק מתחיל לכאוב לי באזור.
לעומת זאת יכול לכאוב לי פתאום במנוחה אפילו 10 שעות לאחר המאמץ.
יש לי תחושה שכאשר אני מקיים יחסי מין בתדירות גבוהה הכאבים מתעצמים (גם במהלך הימים שאחרי).
כמו כן הרבה פעמים נלוות לכאב תחושה של התפסות שרירים בחלק הפנימי של העכוז השמאלי או של החלק הצמוד בירך.
חשוב לי רק להדגיש שהכאב הוא הרבה פעמים נקודתי ותחושת המועקה/לחץ היא כמעט תמיד מאד נקודתית.
אני לא יודע יודע אם בצבא ניסו להפטר ממני אבל אני קצת אובד עצות.
אודה מאד לכל מענה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מתמשכים באשך - תגובה
ד''ר ירון ארליך15/03/2013לעיתים וריקוצל גורם לכאבים. אני ממליץ לפנות לאורולוג לבדיקה, אולי אפשר לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)