טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,במתן שתן היה לי דם די רציני.ללא צריבה.זה קרה בסופש.לכן לקחתי על דעת עצמי אוגמנטין יומיים והרבתי בשתית מים. שאר הפעמים השתן היה נראה טוב.ביום א' ניגשתי למרפאה כדי לקבל טיפול.האחות ציינה שזאת בעיה מאחר ולקחתי אנטיביוטיקה.בכל זאת היא עשתה לי בדיקת שתן והכל היה תקין ללא סימנים שהיה משהו. האם יש לי סיבה לדאגה? האם אני צריכה לחזור על הבדיקה שוב לאחר שאני אתנקה מהאנטיביוטיקה? ומה זה יכול להיות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד