צריבה במתן שתן - התייעצות

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• צריבה במתן שתן - התייעצות
    עידו
    14/03/2013

ד"ר שלום לפני מספר חודשים חשתי צריבה במתן שתן ותחושת אי נוחות.
    הלכתי לאורולוג וזה הפנה אותי לבדיקת STD ל PCR, בדיקת זרע, שתן כללי ותרבית.
    הוא החליט לתת עד התשובות טיפול "עיוור" עם Ciprofloxacin 500MG.
    לאחר מספר שבועות הבדיקות הגיעו הכל ייצא תקין מלבד:
    U.UREAL/PARVUM-PCR שייצא חיובי.
    עם סיום האנטיביוטיקה כבר חלפו התסמינים והרגשתי טוב ולא נעשה שום דבר בהקשר לתוצאות הבדיקות ולא חזרתי אליו שוב.
    לפני כשלושה שבועות שוב אותם הסיפטומים צריבה קשה תחושת אי נוחות והפרשה מאוד מזערית,עשיתי שוב STD ל PCR מטעם הרופאת משפחה לבקשתי.
    בנוסף החלטתי לפנות שוב לאורולוג וזה שהסתכל והבחין בכל המקרה אמר לי שלא קיבלתי את הטיפול המתאים לאורופלסמה.
    לצורך העניין אני חי עם בן זוג ומקיימים יחסים מלאים לא מוגנים, הוא הסביר שיכול להיות שאנחנו מדביקים אחד את השני וכדאי שגם הוא יבדק.
    בסופו של דבר ועניין הוא נתן לי
    ROXO 150MG ( 20) TAB
    DOXYLIN 0.1 TAB
    הרוקסו ל10 ימים ואז אחריו את הדוקסילין ל10 ימים.
    בה בעת הוא ציין שאין לקיים יחסי מין אפילו לא מוגנים, ואין להתנשק וכד' למניעת הדבקה.
    לסיכום אשמח שתחווה את דעתך האם אני מקבל את הטיפול הנכון? האם יש צורך בבדיקות נוספות נאמר לי לפעמים שזה יכול לפגוע בערמונית, להדביק את הערמונית. האם אני צריך לחשוש מדברים נוספים? והאם האיסורים באמת מוצדקים? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה במתן שתן - התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה במתן שתן - התייעצות - תגובה

ד''ר ירון ארליך
    15/03/2013

לצערי אינני יכול לחוות דעה על טיפול שניתן ע"י אורולוג אחר. אולם באופן כללי יש לקיים יחסי מין מוגנים לפחות כל עוד אתה בטיפול. כמו כן בן הזוג צריך להבדק ויתכן שיזדקק לטיפול אף הוא.
    מחלות מין אינן עוברות בנשיקה אך יכולות לעבור במין אורלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו