מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרשהחיים18/03/2013
שלום ,
אני בן 35
סובל מזה מס' חודשים מהפרשה לבנה בשתן שבולטת במיוחד בעת מתן צואה .
psa=0.95 , בדיקה פיזית של אורולוג מצאה ערמונית מעט בצקתית .
תרבית שתן כללית תקינה , תרבית זרע תקינה ובשתן לציטולוגיה 3 פעמים נמצאו לויקוציטים ומאקרופגים - ללא ממאירות .
בדיקות PCR-STD ודם לנגיפים ומזהמים תקינות . נטלתי במשך 10 ימים 20 כדורי דוקסילין - הייתה הטבה משמעותית ליומיים בלבד .
לאחר מכן - לאחר התייעצות עם אורולוג (אבחנה שאולי מדובר בדלקת השופכה) - לקחתי 250מ"ג*4 בבת-אחת-אזניל ו-24 שעות אחרי זריקת רוצפין 500 מ"ג - הייתה הטבה משמעותית ל-5 ימים בלבד .
האם כדאי לי להמשיך בטיפול ברוצפין במינון יותר גבוה של 1000 מ"ג או שבכלל כדאי לי להתמקד באיבחונים אחרים (לשלול אבצס...) ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה - תגובה
ד''ר אורי גור24/03/2013אין טעם לעלות במינון הרוצפין
לא סביר שיש אבצס
התייעץ עם אורולוג לגבי טיפול תרופתי או בדיקת STD PCR בשתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)