התחלת השימוש בדטרוסיטול

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• התחלת השימוש בדטרוסיטול
    אופיר
    14/03/2008

שלום ד"ר,

בגלל בעיה של תכיפות במתן שתן, התחלתי אתמול להשתמש בדטרוסיטול. הלילה התעוררתי כל שעה כדי להשתין, מה שלא קרה לי עד עכשיו, וגם היום התכיפות גדולה בהרבה מהממוצע. למעשה ביום האחד שעבר מאז שהתחלתי לקחת דטרוסיטול, מצבי הידרדר בצורה חדה (ודווקא תופעות הלוואי המפורסמות שלה לא הופיעו בינתיים).

רציתי לשאול האם זאת תופעה נורמלית של תחילת השימוש בתרופה, או שעדיף להפסיק לקחת אותה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלת השימוש בדטרוסיטול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופיר

ד''ר נחום זילבר
    14/03/2008

לא ברורה לי הסיבה ללקיחת כדור זה. האם ביצעת בירור של מערכת שתן תחתונה?
    למשל, כדור זה במצב של ערמונית מוגדלת וחוסמת יכול רק לגרום להרעת המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אופיר
    14/03/2008

תודה על התשובה.

כבר שלוש שנים אני סובל מתכיפות במתן שתן, ועשיתי את כל הבדיקות האפשריות, אבל אף אחת מהן לא גילתה משהו משמעותי. בדיקה אירודינמית הראתה שאני סובל מלחץ להשתין גם כשיש לי רק כמות שתן קטנה בשלפוחית, אבל כל הבדיקות האחרות היו תקינות ולא ברור ממה נובעת הבעיה.

עכשיו אני בעצם מנסה כל מיני תרופות בדרך של "ניסוי וטעיה". את הדטרוסיטול ניסיתי לקחת כבר לפני שנה, אבל תופעות הלוואי גרמו לי להפסיק אחרי כמה ימים. עכשיו החלטתי לנסות שוב אחרי שמספר תרופות אחרות שניסיתי (קסטראל, נירבקסאל, פרמיקסון, betaren ו-urgenin) לא עזרו. בפעם הקודמת שלקחתי דטרוסיטול היא לא השפיעה עליי לרעה, חוץ מתופעות הלוואי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופיר

ד''ר נחום זילבר
    19/03/2008

האם השלפוחית קטנה? בכל אופן, נסה גם תרופה חדשה בארץ הנקראת וסיקר. בחו"ל ישנם תוצאות טובות לתרופה זו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו