ראשית כל תודה...

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ראשית כל תודה...
    איתי
    17/05/2007

לאחר שקיבלתי ממך את האפשרות של דלקת הערמונית, בדקתי ונראה לי שהסממנים תואמים, האם האנטיביוטיקה של הדלקת הזאת זהה לאנטביוטיקה של שלפוחית השתן? מה אופן הטיפול?
    אני פשוט שוהה כרגע בחו"ל אז אני צריך פחות או יותר כיוון, אני עתיד לחזור בעוד כחודש,האם עליי להמשיך לקחת אנטיביוטיקה(שמטפלת גם בשלפוחית השתן) עד הגעתי ארצה, האם יש סיכונים בכך?
    שוב פעם תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראשית כל תודה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ערמונית

ד''ר נחום זילבר
    17/05/2007

האנטיביוטיקה שבה מטפלים בד"כ בדלקת הערמונית הנה ממשפחת הטטראציקלינים לפחות בתחילת הטיפול האינטנסיבי. הסיבה לכך הנה שהמחוללים המזהמים מגיבים בד"כ לתרופות ממשפחה זו. בחלק מהמקרים, המשך הטיפול נעשה ע"י תרופות אנטיביוטיות ממשפחת קילונונים (כגון: ציפרוקסין). תרופות אלה, משחקים תפקיד גם בחלק מזהומי שלפוחית השתן. יכול להיות שעליך, כל זמן שאתה שוהה בחו"ל, להמשיך בטיפול באותם כדורים שישנם אצלך. עליך להגביר את כמות השתיה ולהמשיך ולכייף בחו"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו