האפ פציעה באשכים גורמת לשפיכה מוקד

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• האפ פציעה באשכים גורמת לשפיכה מוקד
    בוב
    09/04/2013

היי, מאז תחילת התפקוד המיני שלי היו לי בעיות עם שפיכה מוקדמת.
    אני פעיל מינית מזה 15 שנים ולאורך השנים התאמנתי בצורות שונות ומגוונות כדי להגדיל את כח הגברא ולהאריך את זמן קיום היחסים.
    היום אני מסוגל לקיים יחסי מין תקינים, אך יש כמה דברים שלא השתנו.
    עדיין אם אני מרגיש גירוי גבוה השפיכה יכולה לקרות מיידית, האשך השמאלי שלי מרגיש חלש יותר ונפול יותר מהימיני ואם אני ממשש אותו אז ישנן נפיחויות רכות אולי של ורידים , אני לא מסוגל בקלות להמשיך לפעם שנייה, אם אני עם בחורה שאני לא מכיר עם אנרגיה מינית חזקה ולא שפכתי אני עלול לקבל כאבים מטורפים בשני האשכים שלא עוברים בקלות גם לאחר השפיכה, ובאופן כללי יש לי כאבים קלים באשך השמאלי, במיוחד בתקופה בה אני שופך יחסית הרבה (פעם בכמה ימים).
    לאחרונה נזכרתי, שבגיל 14(לפני השפיכה הראשונה שלי) נפצעתי באשך שמאל במהלך משחק כדורסל, צלעתי הביתה, וצרב לי מאד להשתין.סבלתי כאבים באשך במשך שבוע ואז זה עבר.
    כששפכתי פעם ראשונה הרגשתי תחושה מוזרה לאחר השפיכה של חולשה כמעט כואבת באשכים (במיוחד בשמאל) ופשוט הנחתי שככה ה אמור להיות.
    השאלה שלי היא האם יכול להיות שכל הקשיים שחוויתי קשורים לאותה פציעה ואם כן האם אפשר לרפא אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האפ פציעה באשכים גורמת לשפיכה מוקד - תגובה

ד''ר ירון ארליך
    09/04/2013

אין קשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו